2777
2789
عنوان

قرص اعصاب سدیم والپروات باعث میشه قد رشد نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست
خییییلی زوده برای تو این قرصا رو بخوری چرا مصرف میکنی ؟ ب جاش یوگا برو ورزش کن مدیتیشن کنعوارضش ک هم ...

ارثیه نخوری بدتره بخدا چیکار کنم من اضطرابم بالا بود خیلی داشتم دیوونه میشدم شر شر عرق میریختم ارتباطات اجتماعی اضطراب خالی بود شب خوابیدن برام کابوس بود تپش قلب شبا داشتم عرق میکردم راه میرفتم خوابم نمیبرد حالا شما قضاوت کن من چیزی نمیگم خودتون بگین کدوم بهتره نخوردنش بدتره

مرد هستم 

نه خب ارثی هم هست بالاخره ممنونم از درکتون و همراهیتون نخوردنش بدتره درسته افسردگی تو رشد تاثیر داره ...

دقیقا مصرفش لازمه

امیدوارم روزی برسه که نیاز بهشون نداشته باشی و قدت هم هر اندازه که دوس داری رشد کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم استفاده می‌کنه خیرربطی نداره اصلا اماحتما قرص مولتی دایلی بخروهرروزیک عددبخورچون ضعف آهن میاره سدیم والپروات و اینکه اگر عوارض پوستی آوردهم با تشخیص پزشک عوض کن درصورت نداشتن علائم پوستی مشکلی نداره....امابخوای فکر کنی هر دارویی یه عارضه ی جزیی داره بدون عارضه نیستن هیچ دارویی....و اینکه حتی میتونی درکنار این شیرخشک نان اوپتی پرو مصرف کنی تاثیر خوبی داره یا شربت استئوکر مصرف کنی سرشار از کلسیم هست این شربت

دقیقا مصرفش لازمهامیدوارم روزی برسه که نیاز بهشون نداشته باشی و قدت هم هر اندازه که دوس داری رشد کنه

ممنونم از لطفتون و خوش گفتاریتون انشاالله شما هم سالم باشین من تازه از بچگی باید میخوردم بعد عمده رشد تو سن ۱۶ ۱۷ سالگی دیگه اتفاق میفته الان موقع خوبی بوده دیگه شاید واسه خوردنش نیست؟ اینم که پرسیدم یعنی میگم چند سانت بخوام رشد کنم یعنی میشه چقدر دیگه میشه

مرد هستم 

من دخترم استفاده می‌کنه خیرربطی نداره اصلا اماحتما قرص مولتی دایلی بخروهرروزیک عددبخورچون ضعف آهن می ...

ممنونم انشاالله خودتون و دخترتون سالم و سلامت درپناه خدا باشین چشم من زینک و مولتی ویتامین مینرال پلاس مصرف میکنم میدونم شنیدم کمبود زینک و ویتامین میاره شما هم استفاده کنین به دخترتون بگین

مرد هستم 

ارثیه نخوری بدتره بخدا چیکار کنم من اضطرابم بالا بود خیلی داشتم دیوونه میشدم شر شر عرق میریختم ارتبا ...

ببین ب خودت تلقین نکن ک فقط با قرص حالت خوب میشه 

ب جاش ب خودت تلقین کن ک با ورزش و یوگا حالت خوب میشه 

امتحانش کن ضرر نداره 

من خودم مشکل نازایی داشتم .اونم از نوع بدترینش

قرصایی ک باید مصرف میکردم همه هورمونی بود کل بدنمو ریخته بود ب هم .خیلی عوارض بدی روم داشت ..بعد از به مدت مصرفشون نکردم . یه روتین سالم برا خودم درست کردم .مثلا ورزش کردم قند و چربی نمیخوردم .یوگا میرفتم .شاید باورت نشه کمتر از یکسال باردار شدم .اونم بعد از ده سال نازایی 

منی ک با قرص پریود میشدم اونم چهارماه یکبار .الان سر ساعت هرماه پریود میشم 

ما مشکلمون اینه ک ب خودمون تلقین میکنیم ک فقط با قرص اوکی میشیم 

من الان ب خودم تلقین کردم ک با روتین سالم بدنم سالم میمونه واقعانم همینجور شده

حتما امتحانش کن 

ببین ب خودت تلقین نکن ک فقط با قرص حالت خوب میشه ب جاش ب خودت تلقین کن ک با ورزش و یوگا حالت خوب میش ...

چشم حتما امتحان میکنم ولی حالا اینا رو هم نمیشه قطع کرد سعی میکنم در کنار اینا امتحان کنم ممنون از لطفتون

مرد هستم 

ممنونم از لطفتون و خوش گفتاریتون انشاالله شما هم سالم باشین من تازه از بچگی باید میخوردم بعد عمده رش ...

معمولا بر عکس خانوما آقایون رشد قدشون توسط عوامل بیرونی محدود نمیشه و تا حدودی که میانگین قد پدر و مادرتون به اضافه ۷ بلند تر میشین انشالله

حالا از پزشکتونم بپرسید شاید راهنماییتون کنه

معمولا بر عکس خانوما آقایون رشد قدشون توسط عوامل بیرونی محدود نمیشه و تا حدودی که میانگین قد پدر و م ...

باشه چشم ممنونم روانپزشک که دیگه کاری به کار قد نداره ربطی هم نداره پس تا حدودی سوالمم بی ربط بود همینجور چون تو ویکی پدیا دیدم پرسیدم

مرد هستم 

چشم حتما امتحان میکنم ولی حالا اینا رو هم نمیشه قطع کرد سعی میکنم در کنار اینا امتحان کنم ممنون از ل ...

یهو قط نکن .هی کمش تا تا کلا قط بشه

الان شاید حالت خوب بشه ولی دو روز دیگه عوارضشو میبینی 

دکترا همینن .همیشه یه قرص بهت میدن ک بگی وای چ دکتر خوبی وقد داروهاش ارومم کرد ..ک بازم بری پیشش 

ولی هیچکدوم بهت نمیگن ک استفاده دراز مدتش چ اسیبی بهت میزنه 

سنت خیلی کمه .حیفی از الان خودتو درگیر این قرصا کنی 

باشه چشم ممنونم روانپزشک که دیگه کاری به کار قد نداره ربطی هم نداره پس تا حدودی سوالمم بی ربط بود هم ...

چشمت پرنور پسرم 

چرا ربط نداره ادم هر متخصصی که رفت باید تداخل دارویی ها رو بپرسه پزشک هم یا می دونه یا نمیدونه دیگه

چشمت پرنور پسرم چرا ربط نداره ادم هر متخصصی که رفت باید تداخل دارویی ها رو بپرسه پزشک هم یا می دونه ...

باشه چشم حالا بازم ازش میپرسم وقت بعدی یک ماه دیگه هست انشاالله حالا نیست

مرد هستم