2777
2789
عنوان

نامه ب فرشته 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 40 پست
آیندتو خراب کنی از چشم همون محمدم میوفتی...این کارا چیه خودتو انگشت نما کنی 😕

میخوام برم پیش دوستم که یه شهر دیگه تنهاست😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✍” نامه نوشتن به فرشته ” چه فوایدی دارد؟

“نامه به فرشته ” که دعایی نهانیست، می تواند در زندگی خودتان و دیگران معجزه ها و شگفتیهای عظیمی به وجود آورد.این شیوه به سرعت به اندیشه هایتان نظم الهی می بخشد و شما را از برخوردهای غیر لازم و نگرانیها نجات می دهد.در روابطتان با دیگران شگفتی به وجود می آورد و دشمنان را به دوست تبدیل می کند و شما را به سوی توانگری و ثروت سوق می دهد.

اگرنمی توانید با کلام کسی را متقاعد کنید که رفتارش را تغییر بدهد، اگر با همسر، دوست، پدر و مادر ، همسایه، رئیس یا هر کسی مشکل دارید، اگر کسی که به شما مقروض است پولتان را نمی دهد، اگر از رفتارهای کسی عصبی می شوید اما نمی توانید او را که خطا می رود، به مسیر درست هدایت کنید وهزاران اگر دیگر، بدانید که راه حل مسئله ی شما اینجاست.

استادی داشتم که می گفت حرف حق را باید فقط یک بار به افراد بگوئید، بعد از آن باید از طریق نامه دادن به فرشته ی آنها بخواهید که به حرفتان گوش بدهند. زیرا با این شیوه شما با ضمیر درون فرد مورد نظر ارتباط برقرار می کنید.

برای برآورده شدن هر آرزویی می شود به فرشته های خودمان یا دیگران نامه بنویسیم و از این قدرت جادویی که خدا برای محافظت ما آفریده، استفاده ببریم. واژه ی فرشته یعنی فرستاده ی خدا.

هر گاه دیدید از شکستی به شکست دیگری رهسپارید، یا هر گاه که وسوسه می شوید خودتان را به باد انتقاد و ملامت بگیرید، حتما” به فرشته ی خودتان نامه بنویسید

نامه به فرشته کیلو چند کی تاحالا نامش براورده شده هروز دورکعت نماز حاجت تا چهل روز بخون حاجت میگیری

آره عزیزم ولی خوب اینم ب کائنات وانرژی مثبت مربوط میش مطمئن باش جواب میگیری ولی بانظرت کاملاموافقم

عزیز دلم باید اول خواسته ک داری مشخص کنی وبرای فرشته خودت اسم بزاری هر اسمی ک بهت آرامش بده مثلا فرش ...

و نامه ها کجا باشه. یجا گفتم لای قرآن بذاری... بعد ۱۵ روز اون نامه ها رو چکار میکنی؟ 

‌ دوستان عزیزم ، من اسامی فرشتگانی رو که میدونستم به همراه مسئولیت آنها را نیز برایتان نوشتم تا دوستانی که میخواهند نامه به فرشتگان را شروع کنند ، بدانند که به کدام فرشته نامه خود را بنویسند.

🌻عزرائیل :

به معنی دارنده کمک خداوند است. او اضطراب را درمان میکند و همچنین داغدیدگان را تسلی میدهد.

🌻جبرئیل :

به معنی پیام آور خداوند است. او به اولیاء در امر بارداری ، قبول و یا تربیت فرزند کمک میکند.

🌻آریل :

به معنی شیر خدا است ، که در تامین نیازهای فیزیکی ( پول ، امنیت ، مایحتاج و...) کمک میکند و همچنین با عوامل طبیعی به شفای حیوانات کمک میکند.

🌻شامیویل :

به معنی بینایی خداوند است. او نگرانی را کاهش میدهد موجب صلح و آرامش جهانی و شخصی شده و به یافتن اشیاء و موقعیتها و افراد گمشده کمک میکند.

🌻هانیل :

به معنی جلال خداوند است. او به زنان برای افزایش روشن بینی کمک میکند.

🌻جرمیل :

به معنی رحمت خداوند است. او با عواطف مرتبط است و به ما کمک میکند تا زندگی خود را بازبینی کرده و بتوانیم خود و دیگران را مورد بخشش قرار دهیم.

🌻جوفیل :

زیبایی خداوند است. او بی نظمی ها و موقعیتهای منفی را درمان میکند و همانگونه که زیبایی و نظم را به افکار و خانه و یا محیط زندگی و کار ما میآورد ، انرژی های منفی را نیز میزداید.

🌻متاترون :

او اختلالات یادگیری و موضوعات مربوط به ذهن کودکان را درمان میکند.

🌻میکائیل :

به معنی شبیه به خدا است. او ما را از ترس و شک رهایی میسازد و شر و انرژی های منفی را میزداید و از نظر قرآن فرشته رزق و روزی است.

🌻راگویل :

به معنی دوست خداوند است. او به روابط هماهنگی میدهد و انواع سوء تفاهم ها را درمان میکند.

🌻اسرافیل :

به معنی شفا دهنده الهی است. او بیماری ها و دردها را درمان میکند.

🌻رازیل :

به معنی راز خداوند است. او عقده های فیزیکی و روحی افراد را درمان میکند و به ما در تفسیر تعبیر خواب یاری میرساند.

🌻ساندالفون :

او خدمات زیادی به ما ارایه میکند ، شامل درمان پرخاشگری و همچنین رساندن درخواستهای ما به خالق.

🌻یوریل :

به معنی نور خداوند است. او فرشته دانایی و فلسفه است که فکر ما را روشن میسازد و دریچه ای به سوی ایده های جدید باز میکند.

🌻زادکیل :

به معنی درستکاری خداوند است. او مشکلات حافظه را درمان میکند و در بهبود و دیگر عملکردهای ذهنی نیز به ما یاری میرساند.

🌻راحیل : فرشته عشق و ازدواج نامیده شده است.

@feeshteganma💜

و نامه ها کجا باشه. یجا گفتم لای قرآن بذاری... بعد ۱۵ روز اون نامه ها رو چکار میکنی؟ 

آره لای قرآن هم میتونی بزاری جایی ک کسی نبینه آب رون میتونی بدی یا میتونی نامه تو بسوزونی من خودم از روش سوزوندن استفاده میکنم چون باعنصراتش نامم زودترفعال میشه

آره لای قرآن هم میتونی بزاری جایی ک کسی نبینه آب رون میتونی بدی یا میتونی نامه تو بسوزونی من خودم از ...

بعد از ۱۵ روز بسوزونم ؟؟ جای خاصی باشه، خاکسترش کجا ریخته بشه؟ سوال هام زیاده ببخشید ولی مهم برام😊

منظورم متنش هست. یعنی حتما باید آی نشون رو بگیم. استارتر هم فقط گفت فرشته عشق

حتما نباید از کلمه های خیلی سخت استفاده کنی خیلی ساده و ب زبون خودت هرچی میخوایو بنویس و تصور کن ک ب خواستت رسیدی مثلا فرشته سلامتی ممنونم ک من الان سلامتی کامل دارم و هیچ بیماری ندارم خیلی خیلی ممنون هر اسمی ک دوس داری برای فرشتت بزار