2777
2789
عنوان

بین منو مادر شوهرم ناراحتی پیش اومده....کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 52 پست

مادر شوهر اگر چیزی خرید به تو لطف کرده و گرنه وظیفه اش نیست

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی جمع حرف درستی نزده کارش خوب نبوده...ولی اینکه شما و همسرتون چشمتون به دست بقیه س و توقع دارین بقیه مخارجتون رو تامین کنن اشتباست..هردوتون سالم و عاقل و بالغین.سرکار برین هرکاری باشه بهتر از این هست که از دیگران توقع داشته باشین...به خواست خودت ازدواج کردی نباید منت بزاری سر مادرشوهرت که رفتی شهر دیگه..خواست خودت و شوهرت بوده....یکی از اساسی ترین موارد ازدواج مستقل بودن از لحاظ مالی هست....وقتی از بقیه پول میگیری پس اونا هم تعیین میکنن چند دست لباس بگیری چون پولشو اونا میدن...دستت تو جیب خودت باشه به دلخواه خودت خرج میکنی.

ناراحت نشی ولی خیلی لوسی بیچاره پول یه تیکه اشو داده مادرشوهرمن بود میگقت برا منم تو حساب کن

دقیقا خخخ

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

استارتر این تاپیکایی که معرفی میکنم مو به مو بخون حرفای استارتر رو 

من 42 سالمه ولی هر چی یاد گرفتم از حرفای این خانمه

اگه دنبال راهکاری فقط بخون و نت بردار

اگه دنبال درد دلی که هیچ

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین