2777
2789
عنوان

بین منو مادر شوهرم ناراحتی پیش اومده....کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 52 پست
دوستان من ازتون راهنمایی خواستم نه اینکه بیایین اینجا دعوا کنین اگه راهنمایی خواستن من عیب داشت چیزی ...

راهنمايي از اين بالاتر؟

گفتيم برو كار كن مگو چيست كار كه سرمايه جاوانيست كار

عزيزم برو كار كن حتي ماهي دو مليون يا يه مليون هم درامدت باشه دستت ميره تو جيب خودت

من بادم نيست اخرين بار اصلا كي و چه موقع مادر شوهرم برام چي خريده😅😅 از بس خيلي وقتي چيزي برام نخر ...

میفهممت 

حتی مال من شوهرم با پدرش هم کار میکنه یه قرون هم نمیدن بخدا تا برسه چیزی بیگیرن🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من ازتون راهنمایی خواستم نه اینکه بیایین اینجا دعوا کنین اگه راهنمایی خواستن من عیب داشت چیزی ...

ببین عزیزم شده نون شب نداشته باشی دست جلو کسی دراز ننکن..همین مادر شوهرت که یک تبکه برات لباس خرید توقع دع تیکه لباس ازت داره..تازه کجا معلومه که نشسته بگه برا فلانی لباس خریدم...منم خودم ازدواج کردم خیلی کوتاه اومدم چون شوهرم کارمند بود پس انداز آنچنانی نداشت بعضی وقتا آخر ماه پول نون هم نداشتیم ..ولی تحمل کردیم چون دلم نمی خواست این مسایل مالی وسیله بشه برا دخالت خانواده توی مسائل زندگی مون..الان هر چی بخوای بخریم دیکه با خیال راحت میخریم چون میدونیم کسی حق دخالت نداشته روزا سخت گذروندیم

الهی همه حال دلشون خوب باشه
والا دیگه همونطور که ما لفظی بهشون میگیم مامان اما تو دلمون مامان خودمونو خیلی بیشتر دوس داریم....ما ...

اره همینطوره ولی مادر شوهر آ هم باید هوای دختر مردم که با بچشون زندگی میکنه داشته باشن اما متاسفانه این چیزا بدوره از بعضیا استارتر فقط داره خودش عذاب میده وگرنه نباید توقعی از کسی داشت

جلوی جمع حرف درستی نزده کارش خوب نبوده...ولی اینکه شما و همسرتون چشمتون به دست بقیه س و توقع دارین ب ...

👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
اره همینطوره ولی مادر شوهر آ هم باید هوای دختر مردم که با بچشون زندگی میکنه داشته باشن اما متاسفانه ...

من تازه بهش رسیدم خیلی ارامش دارم...ادم‌وقتی از کسی توقع نداشته باشه خیلی روح و روانش ارومه...