2777
2789
عنوان

معجزه ی حق شناسو دیدم .. لطفا کسانی که اعتقاد ندارن تو تاپیک نیان مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریش چی بود؟؟ منم دخترم مبتلا ب یه بیماری نادرشده شب و روزم گریه شده سیاه شده دارم جون میدم😔😔

با خلوص نیت براش چله بردار از صمیم قلبت بخواه انشالله حتماحاجت روا میشی عزیزم چلش یکم سخته ولی ارزششو داره دعای مشلول بخون اسم اعظم خدا داخل این دعاهست 

🍀 #۱ تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود.🍀 #۲ بعداز ۱۰۰ الله اکبر یک بار سلام گفته شود(اَلسَّلامُ عَلَیْک ...

سلام خوبید تروخداااا  جوابم بدید من نامید ترینم😭😭راستش اعتقادی نداشتم مادرم میخواست بخونه می‌گفتیم نه

ولی همون گرفتاری خودم به قدری بزرررررگ شده ک میخوام خودم بخونمش واقعا ناامید ترینم به در بسته میخورم همش

تروخدا نحوه خوندش همینه؟میشه دقیقااا بگید چیکار می‌کردید دعاتون میکنم معجزه میشه یعنی🥺🥺

هرکی منو لایک کنه امشب به حاجتش می رسه😍😍

پروف خودتون هستید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱