2777
2789
عنوان

بین منو مادر شوهرم ناراحتی پیش اومده....کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس شبیه مادر پدر خود آدم نیست عزیزم همش الکیه بعضی مادر شوهرا میگن عروسیم دخترمه فلان بهمان 

تو برو خداروشکر کن مادر شوهر من باهاش زندگی میکنم برا خودش دخترش هر چی بخوان میگیرن ولی تا بحال من ۲ سال پیششونم تا بحال ی جفت جوراب نگفتن واسه تو این همه میخرن خرید اینا حتی نمی گن چی لازم داری واست بیاریم...

بنظر من توقعه شما بیجاست انقدر خودتون واسه هیچ و پوچ ناراحت نکن ضربه میخوری

مادرشوهرت مقصر نیس .... توقع تو زیادیه..... اتفاقا زن خوبیه که گفته یکیشو برات حساب میکنم...دستش درد نکنه واقعا.....مادر واقعی خود آدمم دیگه بعد از ازدواج مث سابق نمیشه....اون توی مجردیه که دست آدمو میگیرن میبرن خرید عید..چون وظیفشونه......ولی بعد از ازدواج وظیفه شوهره....بقیه اکه لطططططف بکنن در حد همین یه دست

دوستان من ازتون راهنمایی خواستم نه اینکه بیایین اینجا دعوا کنین اگه راهنمایی خواستن من عیب داشت چیزی ...

عزیزم هر چی میخای تو اون تاپیک ها هست آدرسشو رو دادم

هر جمله ش مثل شفا میمونه

فقط کافیه اروم اروم بخونی و نت برداری مرور کنی و قوی بشی

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین
هیچ کس شبیه مادر پدر خود آدم نیست عزیزم همش الکیه بعضی مادر شوهرا میگن عروسیم دخترمه فلان بهمان  ...

من بادم نيست اخرين بار اصلا كي و چه موقع مادر شوهرم برام چي خريده😅😅

از بس خيلي وقتي چيزي برام نخريدن جدا يادم نمياد

مگه شما مادر شوهرتونو مثل مادرتون میدونین که اون شما رو مثل دخترش بدونه.وقتی شما ندارین زیاد برنمیداشتین وقتی خودش میگفت بردار حساب میکنم اون موقع بر میداشتین.البته الان حق دارین ناراحت باشین به خاطر بی پولی

واه چه حرفی حالا اون گفته دخترم ولی تو که نباید انقدر جدی بگیری خدایی ادم خوبی هست که یک تیکه رو حساب کرده مادر شوهر من یک ساله بچه ام ب دنیا امده از اولش گفت میخوام واسش لباس بخرم و هنوزم نخریده در ضمن اگه خیلی بهت برخورد نباید میزاشتی پول همون یک تیکه رو بده اگه امکانش هست برو سرکار 

جدا از بحث استاتر ولی از زبون خیلی از خانوما شنیدم که تا چیزی میشه میگن ما بخاطر پسرش امدیدم شهر قریب منت الکی چرا میزاری خودت خواستی خودت کردی کی چاقو گذاشت زیر گردنت فردا روز وقت خوشی چی یادت میفته مادر شوهریم داری 

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
دوستان من ازتون راهنمایی خواستم نه اینکه بیایین اینجا دعوا کنین اگه راهنمایی خواستن من عیب داشت چیزی ...

عزیزم،خب راهنمایی همینه که مادر همسر شما مادر شما نیست!!

توقعتون رو از دیگران به صفر برسونید،مشکلاتتون حل میشه