2777
2789
مو هم لرم

مو هم تورکوم 😁😁😁😝ب زبان شما گفتم  غلط که نگفتم ؟

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درست فقط توروخدا وقتی تو جمع هستین فارسی حرف بزنین چون ما نمی‌فهمیم احساس اضافی بودن بهمون دست میده

خیلی این اتفاق تاحالا برام افتاده

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

موافق حرفت نیستم 

من خودم کورد کرمانشاهم مادرم از اول اصلا نذاشت من لهجه دار شم چون گفت بزرگتر شی وارد اجتماع شی تپق میزنی اگه لهجه داشته باشی بلاخره برای شعور به مخاطبت باید فارسی حرف بزنی چون قطعا زبان واحد ما فارسی ولی وقتی بزرگتر شدم دیگه زبان کوردی و بهم یاد داد ولی اون موقع من فارسی و روان صحبت میکنم و لهجه نداشتم در کنارش زبان خودمونم یاد گرفتم 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
حرف شما درست فقط توروخدا وقتی تو جمع هستین فارسی حرف بزنین چون ما نمی‌فهمیم احساس اضافی بودن بهمون د ...

من گاهی میرم خونه دوستم 

همشون با هم کردی صحبت میکنن یه کلمه هم متوجه نمیشم ولی حس بدی ندارم 

تازه سعی میکنم یکم ازشون یاد بگیرم 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

حرف شما درست فقط توروخدا وقتی تو جمع هستین فارسی حرف بزنین چون ما نمی‌فهمیم احساس اضافی بودن بهمون د ...

اره همین طوره ولی ماها گرم بگیریم دیگه ول کن نیستیم

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
من گاهی میرم خونه دوستم  همشون با هم کردی صحبت میکنن یه کلمه هم متوجه نمیشم ولی حس بدی ندارم&n ...

من نمیدونم چرا خیلی حس بدی میگیرم احساس میکنم میخوان رمزی حرف بزنن تا ما نفهمیم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری