واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما رو من میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم کورد کرمانشاهم مادرم از اول اصلا نذاشت من لهجه دار شم چون گفت بزرگتر شی وارد اجتماع شی تپق میزنی اگه لهجه داشته باشی بلاخره برای شعور به مخاطبت باید فارسی حرف بزنی چون قطعا زبان واحد ما فارسی ولی وقتی بزرگتر شدم دیگه زبان کوردی و بهم یاد داد ولی اون موقع من فارسی و روان صحبت میکنم و لهجه نداشتم در کنارش زبان خودمونم یاد گرفتم
امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
حرف شما درست فقط توروخدا وقتی تو جمع هستین فارسی حرف بزنین چون ما نمیفهمیم احساس اضافی بودن بهمون د ...
اره همین طوره ولی ماها گرم بگیریم دیگه ول کن نیستیم
واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما رو من میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت