2777
2789
عنوان

کیا دختر نوجوون تو خونه دارن همش تو گوشیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7642 بازدید | 89 پست
بخدا درکش میکنم این منم که ازش میخام بیا حرف بزنیم یا بریم بیرون ولی گوشیه این فرصتو بهش نمیده

وضع منم همینه 😂

بهتره ک بهش خیلی گیر ندید دوران نوجوونی خیلی سخته 

بلاخره ی روزی از گوشی خسته میشه چون خودم اینجوریم دارم میگما 

من خودم قبلا مثل دختر شما بودم بعد کم کم خسته شدم الان رو اوردم ب اینستا 😂

بعد تنها سرگرمی ما گوشیه🙂کلا بزار اینو بگم زندگی ما تو گوشی میگرده 

ما داریم میریم سال۱۴۰۰ خوب خواستهای بچها از زمین تا اسمون با زمان شما فرق کرده

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها بهش گفتم نترس بیا به من بگو کمکت میکنم

اخه گفتن که فایده نداره باید با رفتارتون بهش نشون بدید نوع ریکشن هایی که به مسائل میدید 

یا حتی یکبار درباره هر مسئله باهاش حرف بزنید و نظرتون رو منطقی بگیر و طوری حرف بزنید که اونم آزادانه عقایدش رو بگه کم کم با هم خیلی راحت تر میشید و کنترلتون روش بیشتر میشه

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
بارها بهش گفتم نترس بیا به من بگو کمکت میکنم

من خودم سنی ندارم 24 سالمه

نمیتونم بگم درکتون میکنم 

اما وقتی دوستامو میبینم که خواهر برادر نوجوان دارم و با چه مشکلاتی درگیرن واقعا کلافه میشم و میگم چقدر سخته این دوران

مخصوصا بچه های دهه 80 به بعد

مشخص مادر خیلی خوب و دلسوزی هستین اما بهتره با مشاور صحبت کنین 

امیدوارم دختر گلتون هم قدردان خوبی های شما باشه 

ببخشید رک میگم البته شاید اون نباشه اخه رباتای زیادی هست اونی که من میگم مثلا حقیقت داره میتونی سوا ...

مطمئنم اهل این صحبتا نیست

شده میاد حسشو نسبت به کسی بهم بگه

این اطمینانو بهش دادم که خیالش راحت باشه من تو هر شرایطی کنارشم

حتما زیر نظر داشته باش بعضی وقتا به بهونه یه استکان چایی بردن یا میوه بردن براش یهویی برو تو اتاقش ب ...

زود صفحه گوشی رو خاموش میکنه ولی شده بهم بگه بیا گوشیمو چک کن

من نکردم اینکارو حتی رمزشم ازش سوال نکردم 

مطمئنم اهل این صحبتا نیست شده میاد حسشو نسبت به کسی بهم بگه این اطمینانو بهش دادم که خیالش راحت با ...

خب خداروشکر 

نگران نباشید همه بچه ها تو اون سن وابسته به گوشی هستن

متعهدم💍                                                                         
ببین من خودمم اینجوری بودم همون چت با دوستا و اینستا و اخبار سلبریتی ها و آهنگ های جدید و کارتون و ...

بخدا من اونجوری نیستم

مثلا بهش میگم نذار گوشی وقتتو الکی هدر بده استفاده های دیگه ای هم میشه ازش کرد واسه پیشرفتت

من خودم اعتراف میکنم چرا این مدلیم چون درک نمیشم باهام رفیق نیست خانواده بیام بیرون که همش یا سرزن ...

اگه بهش بگم بیا فلان کارو بکن

گذاشتمش به حال خودش 

فقط انتظار دارم نگرانی من و باباشو درک کنه.تا نتش تموم میشه یادش میفته دوستش چیا داره که خودش نداره

همه رو میکوبه تو سرمون

نت که داشته باشه مهربون و خوش اخلاقه و از زندگیش راضیه! 

خیلی مراقب باش:) من به شخصه لزبین هستم و اصلا به پسرا گرایش ندارم و اینو مامانم میدونه و کاملا بهم ا ...

صفلکی دخترم اصلا از خونه بیرون نمیره 

ولی میدونم به همجنس خودش گرایش نداره

اگه بهش بگم بیا فلان کارو بکن گذاشتمش به حال خودش  فقط انتظار دارم نگرانی من و باباشو درک کنه ...

شاید اعتیاد پیدا کرده به گوشی

اکثر نوجوان ها این مشکل رو دارن الان

به نظرم با یک مشاور هم مشورت کنید

فضای مجازی باید با نطارت و کنترل شده استفاده بشه  زمانبندی داشته باشه  باید براش برنامه ...

حقیقتش قبل کرونا اصلا اینجور نبود. با دوستاش هفته ای یه بار میرفتن بیرون

باشگاه هر روز میرفت کلاس طراحی میرفت. دخترم قهرمان کشوره پارسال تو لیگ برتر هندبال بانوان تیمشون قهرمان کشور شد. ولی باشگاه ها تعطیل 

روابط کلا تعطیل

بنظر من برو پیش مشاور یا سعی کن تو کارا ازش کمک بگیری که کمتر سرش گرم گوشی باشه در کل سعی کن یجوری س ...

مثلا امشب رفتم دفتر رنگ آمیزی خریدم

وسایلارو چیدم گفتم بیا رنگ کنیم خیلی نقاشیا جذاب بودن ولی چون نتش تموم شده بود راضی نشد همراهی کنه رفت تو اتاق گریه کرد تا خوابش برد😔😢

اگه بهش بگم بیا فلان کارو بکن گذاشتمش به حال خودش  فقط انتظار دارم نگرانی من و باباشو درک کنه ...

حس میکنم یه کمبودی داره

یا یه چیزایی دوستاش دارن که مراعات میکنه و نمیگه وقتی عصبی میشه یهو میگه و مطمئنم بعدش پشیمون میشه

زیادی پاپیچش نشین بدتر میشه،تو سن خیلی خیلی خیلی حساسیه خیلییی