2777
2789
عنوان

کیا دختر نوجوون تو خونه دارن همش تو گوشیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7640 بازدید | 89 پست
باهام خوبه تا وقتی که نت داره مهربونه تا وقتی که بهش نگیم گوشیتو بذار زمین شوخی میکنه حرفای دلشو م ...

عزیزم دوست باش باهاش طوری که وقتی نتم نداشت دلش بخواد در کنارتون باشه! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا،نت م نداشته باشه نمیشه با این وضعیت آموزش مجازی ،من خدا رو شکر دخترم عاقله مطمئنم کاری نمیکن ...

دختر منم از اوناش نیس

ولی همینکه بیشتر وقتش تو گوشیه نگرانشم.زیر چشماش سیاه شده

من خواهرم اینجوری بود بابام الان چند ماهه گوشیشو ازش گرفت ولی همون کارارو داره با گوشی مامانم میکنه ...

ما هم قانون گذاشتیم 11 شب گوشیشو بیاد تحویل بده ولی چه فایده از 8 صبح یه ضرب تو گوشیه تا خود 11

14سالش بهم گفته یه رباته یعنی چی؟ توضیح میدین؟ 

راست میگه، بعضی از اون ربات ها خیلی کثافتن،چیزایی بدی دارن،اصلا رباتایی هستن که دوستیابی هستن ، به ناشناس وصل میکنن که چت کنی، وقتی به پسرا هم که آدم وصل میشه که اصلا... خیلی فسخ فجور🤦🏻‍♀️  

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
ما هم قانون گذاشتیم 11 شب گوشیشو بیاد تحویل بده ولی چه فایده از 8 صبح یه ضرب تو گوشیه تا خود 11

خب ببین منم همسن دختر شما هستم ما ممکنه دبیرامون مدام بهمون تکلیف و اینا بدن و برای همین همش گوشی باید دستمون باشه اگه تکلیفی چیزی نفرستیم منفی میگیریم البته خب من فقط واتساپ دارم و شاد😁

██████▒≡🚜 در حال اسفالت سازی امضا برو کنار قیری نشی😆
نه فیلم ناجور نمی بینه عاشق این کره ایهاس گروه بی تی اس از این جور چیزا 

دختر منم عاشق کره ای هاست دقیقا هم کارای دختر شمارو میکنه منم کارای شمارو میکنم به نظرم بهتره زیاد حساس نشیم چون واقعا نمیشه کاری کرد جو زمونه بدجور عوض شده متاسفانه درسشونم که باگوشیه نمیشه گوشیو بگیری

به نظرم یه چک بکنی بد نیست نشین چتاشو بخون ولی یه نگاه بنداز

من و دخترم رابطه ی خوبی داریم بهش گفتم اگر حسی به کسی داشتی نترس بیا به خودم بگو

شده اومده گفته از فلانی خوشم اومده 

ولی فقط از قیافه ش

حتی اسمشو نمیدونست

از اونا نیس که کار خطرناکی بکنه

همینکه تمام وقت تو گوشیه و نمیدونم چطوری قانعش کنم زمان استفادشو کم کنه. منو باباش خیلی باهاش حرف زدیم ولی باز کار خودشو میکنه. تو خونه بازی هم میکنیم تا تموم میشه میره سراغ گوشی

14سالش بهم گفته یه رباته یعنی چی؟ توضیح میدین؟ 

ببخشید رک میگم البته شاید اون نباشه اخه رباتای زیادی هست اونی که من میگم

مثلا حقیقت داره میتونی سوال معمولی بزنی میتونی مثبت ۱۸ خود ربات بهت سوال میده 

یا جراتش که مثبت 18 هاش معمولا عکس از جای خصوصی و این چیزاس بازم میگم مطمئن نیستم 

شما هم واسه این که بتونی از دخترتون محافظت کنی باهاش رفیق باش چون هیچی عین صمیمیت  صداقت نمیاره 

من مامانم خیلی سخت گیر بود هرکاری دلم میخواست دزدکی میکردم ولی الان که سخت گیری نداره و صمیمی تر شدم من همه چیو بهش میگم و دیگه کارای خطرناک اونموقع رو نمیکنم فرض کنید دخترتون باهاتون صمیمی نباشه اگه دوست پسر داشته باشه و ترس از شما داشته باش اون پسر با تهدید کلی سواستفاده میتونه بکنه و بدترین بلاها رو سرش بیاره اما اگه شما در جریان باشید اگه هم تهدیدی باشه با اخطار و دفاع شما حل میشه این صرفا یه مثال بود که متوجه منظور من بشید

متعهدم💍                                                                         
بهتره به دخترای نوجوون گیر ندید🙂شما خبر ندارین ک تو دل ما اشوبه هیچ وقت مارو درک نکردید  بجای ...

بخدا درکش میکنم این منم که ازش میخام بیا حرف بزنیم یا بریم بیرون

ولی گوشیه این فرصتو بهش نمیده