2777
2789

رفته بود سرکار قرار بود تا 5 روز نیاد امروز اومد یه اتفاقی براش افتاده انقدر ترسیدم و حالم بد شد 

حالا اینا به کنار من حوصله مهمون داری ندارم ار فردا هر کس بفهمه میخواد بیاد بهش سر بزنه ماشالله دوست هم کم نداره که 

میخوام بگم خونه مامانش بمونیم همه اونجا بهش سر بزنن بعدم بریم خونمون😐😂😂😂😂😂زشته به نظرتون؟

آخه نیاز به مراقبت داره ها ولی اون واقعا مشکلم نیست. خودم میرم اونجا غذا هم براش درست میکنم و...مشکلم اینه مهمون میاد من نمیتونم هی پذیرایی کنم.به مدت بریم خونه مادرشوهرم بعد بریم خونه مامانم تا فامیلای خودمم سر بزنن و تموم

این کار بده؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله شفای عاجل🙏

اگر مادرهمسرتون و مادرخودتون دورازجان بیمار بشن و بخوان منزلتون بیان و شمام با روی باز ازشون نگه داری میکنین،بله.

اگه مادرهمسرتون و مادرتون شرایط پذیرش شمارو دارن.

به هرحال شما مستقل شدید،درسته خانوادتونن

اما قبلش اجازه بگیرین و مطرح کنین باهاشون ب رسم ادب و احترام.

اگه مریضن یا خودشون طفلی ها ازکارخودشون عاجزن بنظرم نه نرید، گناه دارن.مسئولیت مراقبت ازهمسر بعهده خودتونه عزیزم🥰

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

وا اره خیلی بدهببخشید مگه خودتون بی خانمان هستین

باردارم آخه هی نمیتونم مهمون داری کنم تمیز کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ان شاءالله شفای عاجل🙏اگر مادرهمسرتون و مادرخودتون دورازجان بیمار بشن و بخوان منزلتون بیان و شمام با ...

مامانم که مشکلی نداره

ما اسباب کشی هم داشتیم میکردیم 1 ماه خونه مامانم اینا بودبم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40