2777
2789
عنوان

کیا دختر نوجوون تو خونه دارن همش تو گوشیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7642 بازدید | 89 پست
زورکی بخواید از کاراش سر در بیارید لجباز میشه  دختر خودتونه اخلاقشو میدونید باسیاست و حرفای قش ...

قلبم تیکه تیکه شد

چند بار به زور از خونه درش آوردیم

باباش به هزار بهونه میکشونتش بیرون که یه ساعت ببرتش پیاده روی از گوشی فاصله بگیره

قلبم تیکه تیکه شد چند بار به زور از خونه درش آوردیم باباش به هزار بهونه میکشونتش بیرون که یه ساعت ...

خیلی خوبه که به فکرشید مهربونا🥰🤗

کاملا بهش نشون بدید که نگران هستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ۲۲سال سن همینجوریم هیچ کاریم نمیکنم 😑

دوست ندارم دخترم همش تو گوشی باشه.دست خودمون نیس

ما رو هم درک کنید 

مامان و باباهاتون واقعا نگرانتونن

دوست ندارم دخترم همش تو گوشی باشه.دست خودمون نیس ما رو هم درک کنید  مامان و باباهاتون واقعا ن ...

واقیت اینه هرچی شما نگران باشین ب خودتون ظلم میکنین بوه دوس دارع با همسن سال خودش خوش بگذرونه

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
اخه گفتن که فایده نداره باید با رفتارتون بهش نشون بدید نوع ریکشن هایی که به مسائل میدید  یا حت ...

از حساش وقتی میگه انقدر ذوق میکنم واسش فقط خندم میگیره

اونجوری نیس که مسئله جدی نسبت به کسی واسش پیش بیاد و نیاد بهم بگه

خواهر من خیلی مظلوم و سر به راهه

۱۲ سالشه دائما تو گوشیشه. چن روز پیش فهمیدم فیلم افتر که کل موضوعش صحنه‌س رو نگاه کرده. بعدم گف دوس داشتم بتوچه

اصلا باورم نمیشه این همون بچه‌س

خودم روانشناسی میخونم ولی عاجز شدم.مامانمم همینطور

"انرژی مثبت اگر آدم بود"
14

من یه سال ازش بزرگترم

بقیه که میگن بیشتر از سنم میفهمم

اما مراقبش باش بهرحال کنجکاوی تو این سن خیلی زیاده خیلیا بودن که تو این سن اشتباهات زیادی کردن

به عنوان یه کسی که همسن دخترتونه اصلا بهش هیع گیر ندید چرا تو فلانی چرا فلانیو... چون باهاتون بدتر لج میکنه

به جاش باهاش دوست بشید بهش بگید مثلا درباره همین گروه بی تی اس براتون بگه یا مثلا یکی از اهنگاشو پخش کن و کم کم 

شبیه دوستش بشید تا باهاتون راحت بشه و بیشتر چیزا رو به جا غریبه ها به شما که مادرید بگه شما هم از احتمالات اشتباهات و ضربه به دخترتون جلوگیری کنید

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐