2777
2789
عنوان

کیا دختر نوجوون تو خونه دارن همش تو گوشیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7642 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من یا در حال کارتون دیدنه یا تو شاد 

گوشیم چک میکنم حتما

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

ببین من خودمم اینجوری بودم

همون چت با دوستا و اینستا و اخبار سلبریتی ها و آهنگ های جدید و کارتون و بازی و ....انقدر جذابیت داره که نوجوان ها همش سرشون تو گوشی باشه

نمیدونم چرا پدر و مادر ها همیشه فکرشون سمت چیزای دیگه میره....

من خودم اعتراف میکنم چرا این مدلیم

چون درک نمیشم باهام رفیق نیست خانواده

بیام بیرون که همش یا سرزنشه یا گیر دادنو اینا

کلا تو تنهایی و گوشی دیگه اینا قرار نیس باشه

خیلی مراقب باش:) من به شخصه لزبین هستم و اصلا به پسرا گرایش ندارم و اینو مامانم میدونه و کاملا بهم اطمینان داره 🙂

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

فضای مجازی باید با نطارت و کنترل شده استفاده بشه 

زمانبندی داشته باشه 

باید براش برنامه ریزی کنی کلاسهای مختلف بره کارای هنری کنه 

تو جنع دوستاش باشه 

حتما حتما حتما ببرش مشاوره شده از پول خورد و خوراکت بزن ولی ببرش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تا وقتی سرش به چیزی گرم نشه از تو گوشی بیرون نمیاد

تو خونه بازی میذاریم تا تموم میشه دوباره میره سراغ گوشی

خیلی باهاش راه میایم ولی باز برمیگرده سر گوشیش

عزیزم راهش این نیست!  باید باهاش دوست بشی تا همه چیز رو صادقانه بهت بگه  بدون تحدید و دع ...

باهام خوبه تا وقتی که نت داره

مهربونه تا وقتی که بهش نگیم گوشیتو بذار زمین

شوخی میکنه حرفای دلشو میگه تا وقتی که نت داره

عزیزم میشه لطفا بگی عکس پروفایلت کیه؟🤔 خیلی دنبالش بودم

alisha nevast عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛