2777
2789
توسفره روتزیین کردی؟چیومیگی؟

خواهر عروس از پسره خواسته بود یکم کاغذ کشی و ما بهش میگیم شرشره بخره به دیوار بزنن پسر بله نمی گفت که شما پول منو خرج کردین بعدش خانواده عروس گفتن این آدم نیست طلاق بگیر دختره نگرفت ،حالا هم زیر خروارها خاکه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
کریم کیه؟

یه کلیپی خیلی سال پیش اومده بود. یه مشت مرد ورق بازی میکردن. یکیشون جر زده بود و تک دل حریف رو بریده بود. بعد طرف شاکی بود میگفت کریم تو تک دل من رو بریدی و تو مسلمون نیستی

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۴میخاستم ازدواج کنم همه چیم اوکی بود یک سوال مسخره پرسبد گفتم چقد خنگی گفت چرا بمن میگی خنگ ...

کی فوت شد؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
میشه بگین اون زنه کیه داره دامادفرزین وتعقیب میکنه

مادرشه

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اخ چقد بد😑😕پسرع چلغوزو میگرفتی خفش میکردی😑

من تا ب خودم اومدم رفته بودم ی سبد گل گنده اورده بود شده بود اینه ای دغم بابا برد پرتش کرد اشغالی گفت باید پرتش میکردم تو صورتش.فردا همه همسایه میگفتن مبارک مهسا نامزد کرده دیدم با دسته گل اومدن خونتون وای چقدر روزای بدی بود

من شب عقد ندیدم ولی عروسی یکی ازآشناها عروس میخواست فرارکنه بره قبلش .دقیقا روز عروسی به حرف باباش د ...

لاوترکوندن؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
حق یکتا بود بدجنس همه کار میکنه بعد میگه من نمیدونستم اینجوری میشه  عقد و بهم زد  بچه او ...

حق یکتا بود از خودش انتقام بگیرن نه یلدا ☹️💔

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

نه ندیدم بگه. کلا بابای پسره یه دختردیگ رواورد گفت باید بااین عقد کنی. یکم دعواشد بعدم عقدکرد دومیه رو. حالا چرا؟ چون اولی غریب بود وموردپسندشون نبود دومی فامیل بود

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
من.گفتم نمیخوام.زیادتوضیح بدم یه دروغ بزرگ راجب خودش بود 

چی رومیگی؟

بله یکی از اقوام ما سرعقد داماد از محضر به حالت قهر رفت اون لحظه نه گفت یا همبنجوری پاشد رو نمیدونم

آخرش ازدواج کردن؟چیشد؟

من تا ب خودم اومدم رفته بودم ی سبد گل گنده اورده بود شده بود اینه ای دغم بابا برد پرتش کرد اشغالی گف ...

هُف..😑😐//غرورت کلی خورد شد//درک میکنم//اما نگران نباش زمین گرده...!!😉

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!