خواهر عروس از پسره خواسته بود یکم کاغذ کشی و ما بهش میگیم شرشره بخره به دیوار بزنن پسر بله نمی گفت که شما پول منو خرج کردین بعدش خانواده عروس گفتن این آدم نیست طلاق بگیر دختره نگرفت ،حالا هم زیر خروارها خاکه
ولیجه هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم. امام صادق علیه السلام.
یه کلیپی خیلی سال پیش اومده بود. یه مشت مرد ورق بازی میکردن. یکیشون جر زده بود و تک دل حریف رو بریده بود. بعد طرف شاکی بود میگفت کریم تو تک دل من رو بریدی و تو مسلمون نیستی
هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
من تا ب خودم اومدم رفته بودم ی سبد گل گنده اورده بود شده بود اینه ای دغم بابا برد پرتش کرد اشغالی گفت باید پرتش میکردم تو صورتش.فردا همه همسایه میگفتن مبارک مهسا نامزد کرده دیدم با دسته گل اومدن خونتون وای چقدر روزای بدی بود
نه ندیدم بگه. کلا بابای پسره یه دختردیگ رواورد گفت باید بااین عقد کنی. یکم دعواشد بعدم عقدکرد دومیه رو. حالا چرا؟ چون اولی غریب بود وموردپسندشون نبود دومی فامیل بود
خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...