2777
2789
چی هس

منصور رو میشناسین خواننده لس آنجلسی ؟

یه موزیک ویدیو داشت دختره وسط عقد پامشد میرفت پیش عشق سابقش

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

اره  دقیقا   سه  روز پیش    روز تولد  حضرت علی   دختر همسایه مون  بردن  سر سفره عقد  ولی انگار   ناراضی بوده و یکی  دیگه  رو دوست  داشته  ولی  مامان  طرف راضی نمیشده   سر سفره  پسره گفته  نه بگو  شب میام  خواستگاری  و  دختره    نه رو گفته  شب پسره  اومد خواستگاریش    البته  با کلی دعوا   و  مرافعه   ولی خب بهم  رسیدن  بعد چند سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم تعریف میکرد یه پسر دانشجویی با یکی از فامیلای دور سر سفره عقد گفت نه و کلی دعوا راه انداخت و ...

توسفره روتزیین کردی؟چیومیگی؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
😂😂😂از سر فیلمش فکری شدم 

ای فیلم میدیدین🤣

خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اره خودم جلسه بله برونم مهریه و اینا همه چیز بریدیم بعد اوتا گفتن دوماه صیغه باشه بابام گفت ن ما صیغه رو بد می دونیم .ی دفعه همه جا سکوت شد بعد پسره یهو گفت با اجازه خدافظ اصلا من شوکه شدم .حدود یکی دو ماه باهم رفت و امد داشتیم بابام گفت صیغه ن ولی دوتا خانواده هر وقت خواستن می تونن باهم رفت و امد کنن باهم مسافرت بریم .خلاصه خیلی شب بدی بود اول اصلا گریه نکردم تا دو سه ساعت تو شوک بودم بعد تا خود نماز صبح گریه کردم چ شب بدی بود

به شوخی بگی ممکنه به جدی همه چی بهم بخوره

😂😂از قبل با خانواده ها هماهنگ میکنم که فقط خودش جا بخوره 😉🤣🤣🤣🤣

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
این بحث نصف شب جاش بود؟ من الان از کجا دمی گوجه بیارم با سالاد شیرازی؟ کریم تو مسلمون نیستی 

کریم کیه؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
اره خودم جلسه بله برونم مهریه و اینا همه چیز بریدیم بعد اوتا گفتن دوماه صیغه باشه بابام گفت ن ما صیغ ...

اخ چقد بد😑😕پسرع چلغوزو میگرفتی خفش میکردی😑

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!