یه موزیک ویدیو داشت دختره وسط عقد پامشد میرفت پیش عشق سابقش
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
اره دقیقا سه روز پیش روز تولد حضرت علی دختر همسایه مون بردن سر سفره عقد ولی انگار ناراضی بوده و یکی دیگه رو دوست داشته ولی مامان طرف راضی نمیشده سر سفره پسره گفته نه بگو شب میام خواستگاری و دختره نه رو گفته شب پسره اومد خواستگاریش البته با کلی دعوا و مرافعه ولی خب بهم رسیدن بعد چند سال
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اره خودم جلسه بله برونم مهریه و اینا همه چیز بریدیم بعد اوتا گفتن دوماه صیغه باشه بابام گفت ن ما صیغه رو بد می دونیم .ی دفعه همه جا سکوت شد بعد پسره یهو گفت با اجازه خدافظ اصلا من شوکه شدم .حدود یکی دو ماه باهم رفت و امد داشتیم بابام گفت صیغه ن ولی دوتا خانواده هر وقت خواستن می تونن باهم رفت و امد کنن باهم مسافرت بریم .خلاصه خیلی شب بدی بود اول اصلا گریه نکردم تا دو سه ساعت تو شوک بودم بعد تا خود نماز صبح گریه کردم چ شب بدی بود