2777
2789
چطوری درست میکنیدد می گوجه من یه بار درست کردم بوی گوجه حالمو بهم زد انقدرم دوست دارم که نگو

پیاز داغ، سیر و گوجه رنده شده، سیب زمینی، یه کوچولو رب، کاری، فلفل، زردچوبه، نمک

برنجم می‌‌ریزم توش دم بکشه.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ، سیر و گوجه رنده شده، سیب زمینی، یه کوچولو رب، کاری، فلفل، زردچوبه، نمک برنجم می‌‌ریزم توش ...

من فقط گوجه رنده شده ریختم😁😁😁به همین دلیل مزه زهر مار میدادهیچکس نخورد ریختمش دور خدای بوی استفراق میداد😵😵

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

من سال ۹۴میخاستم ازدواج کنم همه چیم اوکی بود یک سوال مسخره پرسبد گفتم چقد خنگی گفت چرا بمن میگی خنگ عذرخاهی کن گفتم من شاید دلم بخاد ب شوهرم بگم بیشعور همچی بگم سوال مسخره نپرس اونم قهر کرد رفت خخ مراسم بهم خورد بهد یکماع هرچی اصرار کردن ماگفتیم نه بعد چعارسالم بازو گفتن ک کن قبول کردم فوت شدپ سال ۹۸

lm bala
کلیپ قرارمون یادت نره اهنگ منصور :-) :-)

چی هس

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔

من شب عقد ندیدم ولی عروسی یکی ازآشناها عروس میخواست فرارکنه بره قبلش .دقیقا روز عروسی به حرف باباش داشت گوش میکرد باهم‌برن.جالبه که همه چی رزرو شده بود .خداشاهده عروس انقدر ساده بود زود گوش کرد.ازبس حاشیه داشتن اینا از اول .اگه خواهرم اونجا نبود در رفته بودن .بعد که پشیمون شد خودم لاو ترکوندن‌عروس با دامادپشت گوشی شنیدم.گرچه بعد سالها طلاق گرفتن 

امروز برنامه عطسه رو دیدی ؟ درباره همین موضوع بود

کدوم شبکه هس؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔