2777
2789
عنوان

هدایای بله برون واسه داداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 141 پست

عزیزم بعد باید اینها رو بخرید بنابراین الان چیز زیادی نبرید به نظرم البته میگم نظر منه خودتون میدونید

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=179120716]من حلوا میخوام  نیگا گفتی هوس کردم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕 عذاب وجدان بگیر پاشو بیا برام درست کن 😄😄😄 ...[/QUOT]

منم هوس حلوا کردم😶😶

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اخه ما گفتیم بیشتر چیزارو بزاریم واسه چمدون عقدش

عقد مفصل تره

برا من بله برون

چار سفید

کله قند

نبات

آینه 

شیرینی گل

کیف وکفش مجلسی

سجاده

پارچه

اوردن

برای عقد پارچه،لباس زیر،لباس خواب،کیف وکفش بیرون،شال،مانتو شلوار،لوازم آرایشی وبهداشتی وچمدون ولباس مجلسی

یادمه واس دختر خالهم یه چمدون ازین خوشگلا 😁فکنم ۲ملیون پول چمدون بود.یه انگشتر چادر قرآن .یه دست کت ...

باریکلا هر کسی ب اندازه وسعش باید ببره

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
[QUOTE=179120716]من حلوا میخوام  نیگا گفتی هوس کردم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕 عذاب وجدان بگیر پاشو بیا برام ...

حالا بیا و درستش کن

من بلدم نیستم حالا 🤕🤕🤕🤕🤕

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

برا من پارچه چادر رنگه

پارچه سنگدوزي مجلسي

و حلقه

و كيك

و سبد گل اوردن 

برا خريد پارچه ها خودمم بردمم ك سليقه خودم باشه

و بعد بردن با خودشون

تزيينات گل طبيعي كردن و اوردن

وای نه نباید واقعا اینجور رفتار کنن من الان هرچقدر داداشم واسم عزیزه عروس هم همونقد عزیزه بعدم خانوا ...

بخدا الان گریم گرفت یادم افتاد خ حسودی کردن حالمونو بد کردن شوهرم بیچارع عیدی خودش تنهایی آورد تو ماشین کادو کرده بود بلد هم نبود آورد برام خواهرم چید تو سینی بزرگ روش قرمز کشید خ خوشحال شد شوهرم خانوادش خ باهام بد کردن ولی الان ببین یه ذره بهشون بی احترامی نمیکنم ولی یادم نرفته پیش خدا شکایتشونو میکنم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

قرآن

انگشتر 

آینه و شمعدان کوچیک 

کله قند تزیین شده، آماده ش هست بخرید 

نبات 

چادر عروس

روسری یا شال سفید مجلسی 

پارچه گیپور برای پیرهن مجلسی

دفتر بله برون 

شیرینی تر 

سبد گل

اگه سایزش رو دارید، کیف و کفش 

برای من سال ۹۴ بود،نشون،چادر،روسری،شومیز و شلوار برای محضر،کیف و کفش،پیرهن برای جشن عقدمون و لباس زیر خریدن،البته کیک و میوه و شیرینی هم خریده بودن،همشو داده بودن گل فروشی تزیین کرده بود،خوشگل شده بود.

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بله برون داداشتو ول کن استارتر 

پاشو یه دیس حلوا درست کن بیار برا ما 😄😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
حالا بیا و درستش کن من بلدم نیستم حالا 🤕🤕🤕🤕🤕

منم😶😶😶هوس گوجه سبزم کردم😐

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
منم😶😶😶هوس گوجه سبزم کردم😐

منم هندونه میخوام 🤕🤕🤕🤕