2777
2789
عنوان

هدایای بله برون واسه داداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 141 پست

چادر مجلسی حتی اگه چادری نباشه، پارچه پیراهنی، قند، ست کیفو کفش مجلسی‌دیدم میارن، ست آرایشی دیدم، شالو روسری دیدم، طلا، انگشتر نشون، گل، کیک، 

یسریاش الان زیاد شده که میبرن.‌اگه‌تمکن مالی دارین بیا خصوصی دو سه جا هس از این باکسای بله برون فوق العاده خوشگل داره آیدیشو بگم ببینی اینستاشو.‌ من فالوشون میکنم. بعضا دیدم قلم برای امضا عقد، قندی که بالای سر عروس داماد موقع عقد میسابنم میبرن‌

ما  کیک هم میبریم

کیک شکل قلب بردیم برا داداشم

ای خدا یادش بخیر چه زود گذشت 😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه واس دختر خالهم یه چمدون ازین خوشگلا 😁فکنم ۲ملیون پول چمدون بود.یه انگشتر چادر قرآن .یه دست کت شلوار سفید با شال حریر .چند بسته شیرنی .ی گوشی 😁😁فکنم‌گوشی ازین ۱۵ملیونیا بود ..سنگتموم گذاشتن 

کیک کوچولو هم سفارش دادن ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
آها روسری و شال سفیدم آورده بودن خواهر شوهرم پسند کرده بود خ زشت بود اون موقع ها پونزده هزار بود اون ...

وای نه نباید واقعا اینجور رفتار کنن من الان هرچقدر داداشم واسم عزیزه عروس هم همونقد عزیزه بعدم خانواده داماد هر چقد خرج.کنن وبالا بگیرن قشنگیش واسه خودشونه

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
طلق قدیمیه واسه من۵سال پیش طلق بود چادرسفید کله قند تزیین شده قرآن نبات شال سفید انگشتر طلا ...

اونا طلق پلاستیکی بودن الان این شیشه ایا مده مثل اکواریومه😂

بعضیاشم سه گوش

خیلی باحالن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اسی جون مبارکه ولی هر کی ی رسم داره باید زنگ بزنی از مادر عروس خانم بپرسی ببینی رسمشون چیه ما حلقه گل شیرینی دو تا کله قند چادری روسری اینه و قران میبریم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
برای من چادر و حلقه آوردن شال و روسری هم چون ازراه دور اومده بودن برای آشنایی با عسل و حلوا سیاه سوغ ...

من حلوا میخوام 

نیگا گفتی هوس کردم 🤕🤕🤕🤕🤕🤕

عذاب وجدان بگیر پاشو بیا برام درست کن 😄😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍