2777
2789
عنوان

از چه ادم هایی...

274 بازدید | 51 پست

خیلی بدتون میاد؟ 

من از کسایی که گربه صفتن کلی از ادم میکنن وقتی که یه کار ازشون میخوای کلی معطلت میکنن بعدم دریغ 

تازه تیکه هم میندازن 

خواهشا وقتمون رو حروم هر بی سر و پای سو استفاده گری نکنیم 

شما از کی بدتون میاد ؟ 

کاش یه تاپیک بود میگفت از هر کاربری متنفرید تگش کنید😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آدمای دمدمی مزاج و موقعیت طلب و پررو و جاه طلب و کثافت اه

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

توو مجاازي انقدر از كاربرا نفرت دارين يعني!😐😟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونایی کع دورو ان 

جلوت یه چیز میگن قربون صدقت میرن پشتت حرف میزنن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

اونای ک از نقطه ضعف ادم سو استفاده میکنه ن 

عاشق شوهرم بودم ولی چند بار از نقطه ضعف م سو استفاده کرد ب شدت از چشم افتاده ازش متنفرم 

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه 

از آدمایی ک خیلی ادعا دارن ولی خلافشو عمل میکنن

آدمایی ک حرمت نگه نمیدارن

بد دهنن

بدجنسن 

و کلا آدمای سطح پائین و چیزی از انسانیت سرشون نمیشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️