2777
2789

میخوام ببینم من عادی ام یا نه. دندون عقل هنوز در نیاوردم هیچوقت هم از ناخن گیر استفاده نمیکنم آخه ناخن هام از یک حدی دیگه بلند نمیشه. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

همیشه دوست داشتم ناخن هامو بلند کنم ولی نمیشه 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت موهات چطوره؟ ریزش سکه ای نداری؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

هر کی تو یه سنی درمیاره عقلو دیگه از ۲۰ به بالا

اما ناخنات رشدش خیلی کمه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
کمبود کلسیم داری داداش منم اینجوریه دکتر کلی کلسیم و ویتامین دی براش تجویز کرده

نه کلی کلسیم مصرف کردم بخاطر بارداریم پارسال ولی بازم ناخنام بلند نمیشن اصلا

تا کی دندون شیری داشتی؟ دندونات سالمند؟

یکی از بچه های منم ناخن هاش بلند نمیشد مکمل میدم بهتره.

اما دوستم مشکل شما رو داشت به اضافه ریزش مو

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
هر کی تو یه سنی درمیاره عقلو دیگه از ۲۰ به بالا اما ناخنات رشدش خیلی کمه

24 سالمه ولی دندون عقل ندارم

تا کی دندون شیری داشتی؟ دندونات سالمند؟ یکی از بچه های منم ناخن هاش بلند نمیشد مکمل میدم بهتره. ...

نه موهام پره آرایشگاه که میرم خسته میشه وقتی سشوار میکشه. دندونام تا 10 سالگی شیری بود

اونم موقع بازی لق شد اولیش

نه کلی کلسیم مصرف کردم بخاطر بارداریم پارسال ولی بازم ناخنام بلند نمیشن اصلا

ببین سودای بدن از طریق مو و ناخن میریزه بیرون.

تجمع سودا خوب نیست. باعث مشکلات میشه. نمیدونم باید چیکار کنی. فقط در همین حد میدونم که تجمعش باعث بیماریه.‌بیماری هایی به مراتب مهمتر از نداشتن دندان عقل یا بزرگ‌شدن ناخن

چند سالته؟ ناخن رو خیلیاااااااا ایطورن ولی دندون عقل رو در میاری حتما

به هرکی میگم اخرین استفاده ام از ناخن گیرو یادم نیس باورش نمیشه اونم حتما ناخنم ضربه خورده بوده مجبور شدم ناخن گیر بگیرم شکستگی شو. ناختم دو میل بیشتر بلند نمیشه از سر انگشتم