2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53015 بازدید | 349 پست
فصل ۳صفحه ۶ایناس

بود ولی تایمشو برا ی روز گذاشته بود پاک شده بود😁ولش کن فدا سرت

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

انید جون من داستانتو دنبال میکنم خیلی دوس دارم ببینمت گذاشتی حتما صدام کن

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@9872  

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
اره بخدا بگیم انیدزودتربزار الان قورتمون میده انقدکه حساسه

انیدپس اخرداستان چی شدنزاشتی 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

حوصله ام سر رفت تاپیکت پر از تگ شده باید یک ساعت بشینم صفحه هارو بگردم تا نوشته ی خودتو پیدا کنم نصف صفحه هارو که دیگه همینجوری رد کردم خیلی کسل و حوصله بر هست 

برا همین تا اینجا بسنده میکنم و تاپیکتو ترک میکنم 

موفق باشی عزیزم

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...