2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

چقدر اینجور پسرا و از این بدترا زیادن...که برن یه دخترو عاشق خودشون کنن و به اسم عشق،تهدید کننو ازش سواستفاده کنن

دنیای کثیفیه...

امید وارم هییچ دختری در مقابل این تهدید ها و بیشعور ها کم نیاره

و همیشه واسه خودش وجودش تنش ارزش قائل باشه

ارزشی زیااااد

ولی اگرم اجازه دادی،من درکت میکنم :)))))

(اما اجازه ندیم لطفا..)

و گفتم:نع!!! تو ادم تهدید کنی هستی..تو از همین الان تهدید میکنی..

یهو دیدم با مشت میزد روی فرمون

و اصصصلا کنترل  نداشت

بشدت،

بشدت غیر عادی

و من نگاش میکردم..

گفتم الان میزنه تو دهنم ک پر از خون بشه :|

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرا

میترسیدم ولی همچنان رو حرفام بودم..

یعنی من انقدر حقیر شدم ک بیام بخاطر ترسم قانونمو زیر پا بذارم؟

(بازم نمیگم هرکس اینکارو کرده حقیره.نه عزیزم.میفهممت)

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

اصلا حالت غیر عادی داشت..

و من فقط سکوت کردم.

رسیدیم و من رفتم خونمون اونم رفت خونشون.بی هیچ حرفی...

رفتم توی اتاقم...

تن خستمو نشوندم روی صندلی..

یه جملش..

که میگفت اگر اینکارو نکنی این رابطه تمومه...

سرمو به نشونه تاسف تکون دادم..

و ناگهان،

خودم رو توی انیه نگاه کردم

خندم گرفته بود....از این اتفاقا... آخ آنید آخ...

چی بگم من..

هیچیاعصابمو اون اندازه ایکه میزنم رو به روز رسانی میاره پست  جدیدی درج نشده خوردمیکنه رو مخم نم ...

اره بخدا بگیم انیدزودتربزار الان قورتمون میده انقدکه حساسه

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .