2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از گفتن حرفای ابجیش،

خواستم بی چون و چرا بگم نع.....

ولی گفتم بذار قبلش باهاش صحبت کنم اینطوری درست نیست و ببینم خودش چی میگه

همدیگرو دیدیم و

بهش گفتم ک من اونشب از رفتارت تو ماشین فهمیدم یه همچین مشکلی داری....

گفت نه ندارم

گفتم ببین اگر داشته باشی اشکالی نداره

هر ادمی ممکنه روحیاتی داشته باشه

و قطعا دلیلی وجود داره ک اون ادم اونطوری شده..با من راحت باش

گفت راستش اره هست...

بیماری بود..

گفتم برای درمانش هم کاری کردی

گفت ک ن حوصله روانشناسو ایچیزا ندارم...قبلنم رفتموفلان

چندبار گفتم برو گفت نه من خودم خوب میشم اگر اعصابمو نریزن بهم خوبم...

گفتم زندگیه و اعصاب خوردی پیش میاد

هربار میخوای اینطوری برخورد کنی؟

حالا بگذریم از حرفاش میگف اینا چیز شخصیه و من میگفتم با ازدواج دوطرفه میشه و اینا...

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
گفتم چیکارش میکنه چاقو رو گفت پیرهنشو در میاره میزنه رو شکمش خط میندازه و میزنه .همه ظرفامونو می ...

پدر و مادرش غلط کردن خیلی ببخشیدا

بی جا کردن برای همچین پسری ک تعادل روانی نداره اومدن خواستگار یعنی چی براشون مهم نیس زندگی یه دختر دیگه هم خراب شه؟!عوض اینکه پسرشونو درمان کنن.واقعا که.

یچیز دیگه اینکه...

من یه قانون داشتم ک بخاطر هیچکس یه سری ازخود گذشتگی ها رو انجام ندم

یه مسئله واسش پیش اومد و من کمکش کردم...چیزی ک خیلی بهم فشار میاورد ولی تحمل کردم و تحمل....و از خودگذشتگی کردم تا تونستم کمکش کنم

اونم در جریان بود...

بعدش یه روز بهم گفت تو واسم کاری نکردی...انقدر گستاخ

من شکستم

و گفتم من بخاطر تو اون قانونمو زیر پا گذاشتم...بخاطر کمک به تو

گفت مگه من ازت خواستم؟

بخاطر هیچکس قانونتو زیر پا نذار

و من فقط لبخند زدم :)

از این حجم بی رحمی...از این حجم کار خوب بی نتیجم ....ازاین حجم فشاری ک بی ثمر بهم وارد شد......از این حجم ...

ا

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بعد از این جریان ها،

گفتم نه...

اونم عصبی شد و من واسش قشنگ توضیح دادم جوری ک ناراحت نشه و عذاب نکشه ...

و این مسئله خداروشکررر تو دوران اشنایی منو عارف،تموم شد.

یچیز دیگه اینکه... من یه قانون داشتم ک بخاطر هیچکس یه سری ازخود گذشتگی ها رو انجام ندم یه ...

خیلی سخته کسی این همه ادم بدسرراهش قراربگیره بازم بتونه اعتمادکنه مگه یه ادم استانه تحملش چقدره شماخیلی قوی هستین

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
شوهر منم اینوره کاش از اول میفهیدم😭

حالا بازخوبه اعصاب داره منک حس میکنم شوهرم سادیسمی هس چی؟

خیرسرم۴سال قبل ازدواج باهاش بودم ولی همیشه روی خندون وخوش دیدم.

الان بعد۵سال رفتاراشو داره رو میکنه!!

اسی خیلی زرنگی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

و من در اول ارزو کردم ک درست بشه و خوشبخت،دوم اینکه خداروشکر تو دوران اشنایی،همچین موضوع مهمیو فهمیدم و تونستم از ناراحت های احتمالیه بعدش واسه خودم جلوگیری کنم....