2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن

هیچ کس ارزشمند تر از خود آدم نیست.ینی هیچکس ارزشش رو نداره ک خودتو واسش نابود کنی..ولی بازهم درک میکنم اگر داری اینکارو میکنی :))))

وقتی یکی میخواد از پیشت بره،مقاوت نکن.تو بااون ادم هیچ اینده ای نداری...

ولی اگر بازم داری مقاوت میکنی،درکت میکنم :))))

وقتی یکی قدرتو ندونست،جمع کنو برو

حتما یه روزی،یجایی،یه ساعتی

نبودت اذیتش میکنه

ولی اگرم نرفتی،درکت میکنم :)))))

اگر اشتباه کردیو زندگیتونابودکردیو نشستی یه گوشه و کاری نمیکنی،تو اشتباه میکنی..فقط مرگه که چاره نداره دوست من.بلند شوو تغییرش بده.

ولی اگر نتونستیونشستی سرجات،درکت میکنم :))))))

اگر دنیا علیه تو شد و همه کائنات دست به دست هم داد تا تورو سرکش کنه،سرکش نشو و از روحت محافظت کن

ولی اگر هم سرکش شدی،درکت میکنم :)))))

من کلا درکت میکنم😁💟🌼

یه جمله: اگر عقل امروزمو داشتم،،،،،عذاب های دیروزمو تجربه نمیکردم.

ولی اگر عذاب های دیروزم رو تجربه نمیکردم،،،،،عقل امروزمو نداشتم...

پایان فصل 7

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
انید همون طلسمی چیزی تو کاره واقعا....اخه یکی بد ،دوتا بد،فوق فوقش سه تا بد....همه شوووون؟؟ای خداااا ...

طلسم ودعا اینا همش چرته..

ینی ادم ب سرنوشت اعتقادنداری ینی اینک یچیز دیگ رو بالاترازخدا میدونی...

ب قول کاربرا خواست خدابوده شایدتو۳۰سالگی ی عشق وخوشبختی ناب پیداکرد.هرچی حکمتی داره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بنظرمن هیچ کس ارزشمند تر از خود آدم نیست.ینی هیچکس ارزشش رو نداره ک خودتو واسش نابود کنی..ولی بازهم ...

اسی بیگ لااااایک ب جمله های سنگین آخرت..خیلی انگیزشی بود🤣

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
آخه گفتی پایان فصل هفت ازدواج من .الان مجردی ؟؟؟؟

بچها من معذرت میخام امشب نمیتونم تمومش کنم زندگیمو و یه فصل کوچیک مونده ک فردا ظهر یا بعد ظهر میگم.الان هم بخدا از اول شب کار داشتم فقط ب عشق شما اومدم .دوستتون دارم شبتون بخیر😘😘😘🌼

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

عالی نوشتی...

من هیچوقت نمیتونم درکت کنم

چون جای تو نبودم

از نصیحت کردنم متنفرم 

ولی خوشحالم ک دارم داستانتو میخونم احساس میکنم الان میتونم دید بازتری نسبت ب اطرافم داشته باشم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

7اخرش بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
بچها من معذرت میخام امشب نمیتونم تمومش کنم زندگیمو و یه فصل کوچیک مونده ک فردا ظهر یا بعد ظهر میگم.ا ...

آنید جان پایان خوب و عاقبت بخیری رو برات آرزو کردم خوشبخت باشی و شاد

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.