2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

و بعدش هم خنده هیستریک....

خنده هیستریک ..

آره

چیزی که یه نفر بعد از یه شکست در زندگیش تجربه میکنه یا دو ..

و یه نفر دیگه انقدرررررررر مقاومت میکنه تا بالأخره بعله :)))

برای خودم....برای این اتفاقا....برای خودم :)

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا بگیم انیدزودتربزار الان قورتمون میده انقدکه حساسه

گل قشنگم بذار تعریفم تموم بشه چشم خواهری

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
گل قشنگم بذار تعریفم تموم بشه چشم خواهری

چشت بی بلا 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

فرداش به مشت زدن هاش و رفتارش فکر کردم...

عجیب و سوال بر انگیز و غیرعادی  بود واسم.....

عارف یه ابجی کوچیک داشت..نه خیلی کوچیکااا

فرداش با یه مشت بهونه اوردمش خونمون.تو اتاقم

بعد از صحبتای منو اون(کلا من با همه سن حال میکنم اوناهم بامن همیطور)

گفتم ک عزیزم با داداشت دعوا هم میکنی؟؟

گفت نه داداشم دوسم داره

گفتم اهااا...خیلیم خوبه و..

یهو گفت ولی با مامانو بابام اره

گفتم چجوری..خیلی داد میزنه؟

با بغض گفت اره تازه خودشم میزنه

گفتم اهاا عزیزم عیب نداره ک تو ناراحت نباش

گفت چیچیو عیب نداره خودشو خیلی میزنه من میترسم

مخصوصا وقتایی ک چاقو بر میداره

قیافه من اون لحظه : 😓

(بعلهههههه چیزی ک بهش شک کرده بودم معلوم شد)

و بعدش هم خنده هیستریک.... خنده هیستریک .. آره چیزی که یه نفر بعد از یه شکست در زندگیش تجربه م ...

منم وقتی یکی ناراحتم میکنه میخندم ضربه میخورم میخندم دلم میشکنه میخندم خیلی جاها شکست خوردمو خندیدم همه به چشم دیوونه نگاه میکنن نمیدونن این خنده چقدر تلخ میخندم 

این قدر خندیدم به بدبختیام که از رو رفت الان احساس خوشبختی تمام دارم☺☺ اما هنوز وقتی یکی اذیت میکنه میخندم نه از تلخی از اینکه من تا اینجا این همه رو تحمل کردم چرا این ادم فک میکنه میتونه منو بشکنه چی فک کرده با خودش

گفتم چیکارش میکنه چاقو رو

گفت پیرهنشو در میاره میزنه رو شکمش خط میندازه و میزنه .همه ظرفامونو میشکنه

با پاش میزنه توی در

گفتم باشه

تو اصلا ب ایچیزا فک نکن

بیا نگا این عروسکم چقدر فلانه و ...