2777
2789
میشه ازعلائمات بگی عزیزم؟؟ بعدچندروز بی بی استفاده کردی؟  ماه چنداقدام بودی جانم؟؟

سینه هام سفت شده بودن و درد میکردن گاهی کمردرد و دل درد داشتم ترشح آبکی داشتم زیاد یدفعه داغ میشدم فک میکردم پریود شدم ولی ن.علائمم همین بود فقط

۱۰روز از پریودم گذشته بود و بی بی چک استفاده کردم و ماه ۶ اقدام بودم

سینه هام سفت شده بودن و درد میکردن گاهی کمردرد و دل درد داشتم ترشح آبکی داشتم زیاد یدفعه داغ میشدم ف ...

آخه من از روز 18 پری پهلو راستم وتخمدونام تیرمیکشه گاهی هم شکم ودورنافمم تیرمیکشه اما نه حرارت بدنم بالاس ونه سینه درد دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چندوقته اقدام کردین؟چند وقت جلوگیری داشتین؟

من دوماهه 

بچه دوممه ولی خیلی دوس دارم دوباره باردارم پسرم خیلییی اذیتم میکنه که چراتنهاس وهمچنین شوهرم بچه میخواد خیلی دوس داره

6ساله جلوگیری باقرص داشتم

سلام خانما یه سوال دارم خواهشا اگه کسی میخونه سوالمو جواب بده

قبلا بهتون گفته بودم که از روز 18 پری درد قسمت تخمدان ام داشتم وخیلی علائم دگه.... که روز 18 و25پری ازبی بی زدم منفی شد وفردا روز 32پری هسته ایا بی بی جواب میده؟؟؟ 

حقیقتش من دوره هام منظم نیس و به مدت دوماه دوفاستون مصرف کردم واون ماهی بعد از روز که دوفاستون رو قطع کردم پری شدم و15 بهمن بود وبراساس همون گفتم امروز 15 اسفند باید پری میشدم که نشدم.... آیا صبح که روز32 پری هست بی بی بزنم نشون میده؟؟؟ آخه خیلی کنجکاوم بدونم واقعا باردارم یانه؟ ببخشید طولانی شد

سلام خانما یه سوال دارم خواهشا اگه کسی میخونه سوالمو جواب بده قبلا بهتون گفته بودم که از روز 18 پری ...

البته اون ماه که دوفاستون رو قطع کردم بعد 8روز پری شدم... اما هیچکدوم ازعلائم الانو ماهای قبل اصلا اصلا نداشتم لطفا راهنماییم کنید