2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست

راستی

ازش مهریتو گرفتی؟ 

الان خونه خودتی یا مادرت؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

ولی خیلی نامرده تهمت نمیزنم ولی چقدر زود تو این 3ماه یکیو پیدا کرده ک حالام نامزد کرده 

از قبل باهاش نبوده؟ 

پولداره؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بانکم 

تو که ماشالله کارمند بانکی با درآمد خوب. اصلاغمت نباشه عزیزم به اون اذیتاش فکر کن اگه خوب بود که جدا نمیشدی مطمئن باش خدا از اون بهترشو سر راهت فرار میده. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خیلی از مردها ارزش این ندارن بشینی بخاطرشون گریه کنی مطمئن باش این قبلا از طلاق گرفتنت باهاش بود میگ ...

اصلا باورم نمیشه اون همه تظاهر به پاکی و صداقت مگه میشه 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
طبیعت خانم اینه براش سخته.دسته خودش نیست گلم

میدونم عزیزم ماهم داریم دلداری میدیم

هی یکی سخته و آره و چجوری تحمل میکنیم بدتر بار میشه رو دلش وگرنه هر آدمی می‌دونه که سخته خانومی و

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!