2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شوهرم دعوام شدگفت طلاقت میدیم هر سری هم تهدید میکنه بخدا خسته شدم 

مردی که اخلاقش عوض شد اگه باهاش ادامه بدی خیانت بخودته .کاش من زودتر جدا شده بودم از این ناراحتم خیلی درکش کردم و باهاش راه اومدم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

بگو حق و حقوقم تمام و کمال بده از زندگیم برو بیرون منم تو همین فکر بودم مرسیکه خودت گفتی مونده بودم چجوری بهت بگم

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
مردی که اخلاقش عوض شد اگه باهاش ادامه بدی خیانت بخودته .کاش من زودتر جدا شده بودم از این ناراحتم خیل ...

بخدا خیلی درکش میکنم سه ماه عقد کردیم بیش از ۱۰ بار گفته طلاق تموش کنیم اخه سنم خیلی کمه بخدا دارم دیونه میشم 

یه بار وقتی با هم خوبین و قهر نیستین بهش بگو چند باره تهدیدم میکنی دیگه بهتره تهدیدت عملی کنی و شکایت کنی و طلاقم بدی.. ببین چی میگه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
بگو حق و حقوقم تمام و کمال بده از زندگیم برو بیرون منم تو همین فکر بودم مرسیکه خودت گفتی مونده بودم ...

انشالله خدا زندگیتو اروم کنه عزیزم

یه بار وقتی با هم خوبین و قهر نیستین بهش بگو چند باره تهدیدم میکنی دیگه بهتره تهدیدت عملی کنی و شکای ...

بهش گفتم ولی میگه دیگه نمیگم ولی باز تعدید بخدا یبار ساعت سه میخواست مرخصی بگیره بره دادگاه 

با خودت تکرار کن کسی که منو نخواد منم نمیخوامش

اول خودتو دوست داشته باش

من این روزارو سپری کردم که میگم اینو از ی دختری که تجربه مشابه داشته داری میشنوی

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
بگو حق و حقوقم تمام و کمال بده از زندگیم برو بیرون منم تو همین فکر بودم مرسیکه خودت گفتی مونده بودم ...

ولی دیشب گفتم باشه من حرفی ندارم خدارو شکرررررر 

شاید شاید طلاق بگیریممم

انشالله خدا زندگیتو اروم کنه عزیزم

ممنون عزیزم 

ان شاءالله شما هم زودتر کنار بیای با این مساله

من با اون خانوم بودم وگرنه خودم خیلی ساله ی آدم سمی رد گذاشتم کنار 

بخدا خیلی درکش میکنم سه ماه عقد کردیم بیش از ۱۰ بار گفته طلاق تموش کنیم اخه سنم خیلی کمه بخدا دارم د ...

من تهدید نمیکرد ادای عاشقا رو درمیاورد فقط اخم و تخم .وقتی اعتراض میکردم میگفت افسردگی دارم وهمچنان ادعا داشت بی من میمیره .الان شنیدم شاد و شنگوله واگذارش کردم بخدا بخاطر تمام لحظاتی که یعی میکردم از نظر روحی کمکش میکردم و از جان و عمق روحم براش مایه میزاشتم