2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
یکی از همکارام فامیلشونه بهم گفت فقط زار میزنم مسیر اداره تا خونه رو با گریه اومدم

ای کاش همون جا میگفتی مبارک باشه خوشبخت شن ولی خب ما دیگه ارتباطی بهم نداریم که دیگه حرفشو نزنه

ای کاش همون جا میگفتی مبارک باشه خوشبخت شن ولی خب ما دیگه ارتباطی بهم نداریم که دیگه حرفشو نزنه

نتونستم زدم زیر گریه 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ینی چی بخاطر رفتار چیش اخخ

همش قهر همش بداخلاقی تا شکایت میکردم میگفت مشکل روحی دارم الان فهمیدم الکی بود فیلمش بود

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
همش قهر همش بداخلاقی تا شکایت میکردم میگفت مشکل روحی دارم الان فهمیدم الکی بود فیلمش بود

دوستم درخواستمو قبول کن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

چندسالته اجی

کندسال بود از کردخ بودی؟ 

ب هیچ عنوان درست شدنی نبود؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

حالا ک نیس سعی کن سرکار میری ک

سرکار مشغولی خونه هم مشغول باش و سعی کن با یکی اشنا شی بنظرم دوست نشو ک فقط ازت سواستفاده میکنن