2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه یه چیزی میگفتین لج میکردنمیومد

من ده ساله ازدواج کردم اوایل نمیدونستم هی کل کل میکردم کتک میخوردم بی احترامی الان قلقشویادگرفتم هرجامیگه نه سکوت میکنم بعدخودش میبینی میادمیگه بیاهمچین کنیم باید یادبگیری عصبیش نکنی زیاد غرغرو وگیرندی 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بعد ازدواج هیچ جا خونه خود آدم نمیشه،بچسب به زندگیت،راه حل برای مشکلت پیدا کن به جای ترک خونه،موقع دعوا دیدی داره خیلی عصبانی میشه دعوا رو قطع کن،چند دقیقه ساکت شو،دیدی اعصابش آروم شد بعد باهاش حرف بزن،اگر زندگیت از هم بپاشه اونی که بیچاره میشه تویی نه شوهرت،نه برادرت،تو آواره میشی،پس دنبال راه حل باش به جای قهر کردن.

هر آدمی آستانه تحملی داره،شوهرت رو بیش از حد عصبانی نکن که دست روت بلند کنه،اینو از آدمی بشنو که هم در جریان زندگی ی خانم طلاق گرفته هست،هم در جریان زندگی ی خانمی که شوهرش فوت کرده،با اینکه از نظر مالی مشکلی ندارن ولی خیلی دل شکسته هستن،ظاهرا خوبن،وقتی باهاشون حرف میزنم میبینم چقدر مشکلات دارن،بدون همدم،بدون مرد ،زندگی کردن سخته

قلق شوهرتو یادبگیر گاهی دربرابر شوهرت سکوت کن میبینی اونم خواسته توبرآورده میکنهمثل شوهرمن بهش گفتم ...

میشه ایتا پیام بدیم داشته باشمتون انرژی مثبتی دارین 

چندسال؟؟

واسه بعضیا حتی ۵ سال ولی واسه اونا ک یه مقدار باهوش تر و زرنگ تر زندگیشو مدیریت میکنه و سعی میکنن روی مسائل جزیی یکی دو نکنن تقرییا ۲ تا ۳ سال کلا دیگه بدون اختلاف میشن و مگه خیلی اتفاقی ک اونام دیگه طبیعیه واس هر زوجی 

هرگِردی،گردونیس...

کاری که من اصلا نمیتونم بکنم تا حالا خیلی بهم میگه حاضر جوابی نکن ولی من یه تختم کمه

اگه میخوای آرامش داشته باشی دعوا ودلخوری پیش نیادبینتون باید سکوت بکنی اگه قلقشون رو یادبگیری آرامش داری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
قلق شوهرتو یادبگیر گاهی دربرابر شوهرت سکوت کن میبینی اونم خواسته توبرآورده میکنهمثل شوهرمن بهش گفتم ...

آفرین اینجور واکنش هایی از سمت خانوم یکی از اون باهوشی هاس که میتونه زندگی رو به سمت خوبی هدایت کنه 

هرگِردی،گردونیس...

برامنم دعاکنین

ببین آبجی هیچ دعایی بهتر از خودت نیس چون اگه ی سری تکنیک ها و شاهرفتار هارو(اصطلاحاً) بتونی توی زندگیت پیاده کنی خیلی ب ندرت دعوایی بینتون میوفته

هرگِردی،گردونیس...

خواهر شوهرم اینقدر حاضر جوابی کرد و کتک خورد تا آخر طلاق گرفت،به حساب خودش نمی‌خواست جلوی شوهرش کم بیاره،الان کی بدبخته؟؟شوهرش نه،اون که سریع بعد طلاق رفت سراغ ی زن دیگه،این خواهر شوهر زبون دراز من موند با ی کوه مشکلات و تنهایی،ارزشش رو داشت کم نیاوردن به قیمت طلاق!!خوب زن فهمیده،ی خرده جلوی زبونت رو بگیر میبینی دیگه شوهرت دست روت بلند نمیکنه،بیشتر توجه میکنه و...