2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
خو تنها مزیتش ندیدن این ادمه .و معایب زیاد یه زن تنها یه شهر و محیط کار غریب واقعا میترسم ولی چاره ا ...

من با انتقالی گرفتنت مخالف نیستم بر خلاف بقیه 

ترس هات را درک می کنم ولی اگر بمونی هم این آدم جلوی چشمته و هر چقدر هم بخوای فراموش کنی نمیشه 

تازه تو محیط جدید دوست های جدید پیدا می کنی رفت و آمدهای جدید و مزایای جدیدی برات به دنبال داره 

فقط باید خیلی عاقل باشی تو محیط جدید حتی الامکان با کسی همخونه نشو و خودت تنها باش 

کلا خطر کردن و رفتن به محیط تازه می تونه یه زندگی تازه برات رقم بزنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتن هیچ وقت این حرفو نگو صبر منم حدی داره  دیگه دیشب صبر لبریززشد بهم گفت طلاق گفتم باشه

اره اصلا خودتو جوری نگیر که بدون اون میمیری جوری باش که بیوفته دنبالت نه تودنبال اون چندسالته؟

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
خو تنها مزیتش ندیدن این ادمه .و معایب زیاد یه زن تنها یه شهر و محیط کار غریب واقعا میترسم ولی چاره ا ...

خب عزیز دلم به محیط جدید عادت میکنی مطمئنم اینقد زن قوی هستی که از پس سختیاش هم بر میای مهم اینه که از این آدم دور میشی و روح روانت داغون نمیشه.. سعی کن هیچ خبری ازش نگیری اجازه ندهکسی هم ازش برات خبر بیاره سعی کن یه زندگی جدیدو آروم برا خودت بسازی یه وقت از لج این آقا به این زودیا تن به ازدواج ندی بزار زمان بگذره و به وقتش یه انسان خوب سر راهت قرار بگیره. برا آرامشت دعا میکنم گلم

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خب عزیز دلم به محیط جدید عادت میکنی مطمئنم اینقد زن قوی هستی که از پس سختیاش هم بر میای مهم اینه که ...

فقط خدا کنه 

دیگه هیچوقت با هیچ مردی نخواهم بود .نه دوست نه ازدواج .فقط دارم دق میکنم .امروز زودتر از اداره رفت خونه رفت پیش طرف فکر کنم داره عقد میکنه

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪