2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید؟؟؟

1465 بازدید | 66 پست

سلام دوستان من ۱۴ ساله با همسرم هستم از سال ۸۵ اوایل دوستی و بعد نامزدی و ۱۱ ساله هم که ازدواج کردیم و یه کوچولو ۴ ساله هم داریم .اینو بگم که از نظر محبت همسرم واااقعا تو کل فامیل نمونه هست زبون زد خاص و عام ..اینقدر که به فامیل کم احترام میزاره به فامیل خودش نمی‌زاره .همدیگرو خیلی دوست داشتیم .تو دوران نامزدی تو گوشیش پیام به یه دختر دیگه دیدم بخشیدیم .الان مشکل من تو این ۲ ساله که همسرم ۳ بار بهم خیانت کرده ...پیام هاشو خودم دیدم یه بارم که با یه زن دیگه تو جاده بود و....خیلللی ساده ست خیلی ولی به شدت دروغ میگه و راحت قسم میخوره به دروغ ....الان دو ماه ازش قهرم.خانواده ام پشتم هستن ..

دارم روانی میشم از مشکلات بعد طلاق میترسم ...نه میتونم ببخشمش نه میتونم بدون محبتش زندگی کنم ....چون مردی که سیراب محبتت می‌کنه.  دیوانه وار دوستم داره ...مورد حسرت تمام زنا بودیم ...تو زندگی همه مارو مثال رو می‌زدند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم حالا که پشتتن سه بارم خیانت دیدی جدا شو ولی قبلش اتمام حجت کن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

صد در صد 

محبتش بخوره تو فرق سرش 

اگر محبتش واقعی بود که خیانت نمیکرد اونم نه یک بار بلکه ۴ بار 

ای کاش همون دوران عقد جدا میشدی 

دیگه وقتی کسی تو دوران عقد که همه چی تازگی داره خیانت میکنه وای به حال بعد عروسی