2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 66 پست

عزیزم خیانت اصلا چیز ساده ای نیست !!

روح و روانت رو داغون می‌کنه خیانت ،،حالا هرچی هم بهت محبت کنه ،!!

ببخشید ولی محبتش ظاهریش بخوره تو سرش !!

با یه زن دیگه تو جاده بوده؟؟؟یعنی چی؟؟

یعنی باهم رفتن بیرون ؟((اگه اینجوریه که اصلا نبخش)

مرد ساده هم اصلا به درد نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیش چطوریه؟ جدا بشی میتونی مستقل باشی و بچه ت رو ساپورت کنی؟ نگاه بعضی وقتا ادم باید بیخیال بشع و قید شوهرو بزنه ولی تو زندگی بمونه بخاطر بچه چون اون گناهی نداره.ولی اگر دوس داری ک جدا بشی مجدد ازدواج کنی فرق میکنه.اگر مجددا نمیخای ازدواج کنی پس زندگی کن و حسابی پس انداز کن و شوهرت رو پشیزی دیگه حساب نکن. وضع مالیش در چ حده؟

دارم روانی میشم از مشکلات بعد طلاق میترسم ...نه میتونم ببخشمش نه میتونم بدون محبتش زندگی کنم ....چون ...

وقتی این محبت فقط برای شما نیست و برای صدتا زن دیگم همینه به چه درد میخوره؟ 😑 

دارم روانی میشم از مشکلات بعد طلاق میترسم ...نه میتونم ببخشمش نه میتونم بدون محبتش زندگی کنم ....چون ...

شنجما خودتو دوست نداری، کاسه محبتت رو پیش خدا ببر نه اون مرد👿👿

ببین اشتباهت تو همون دوران نامزدیت بوده 

ولی چرا میگم بجنگ برای زندگیت دوستم بچه طلاقه باباش وقتی اینا کوچیک بودن به مادرشون خیانت میکنه مادرشم خیلی شیک و مجلسی کشیده کنار الان دوستم میگه مامانمو هیچوقت نمیبخشم چرا که بخاطر زندگیش نجنگید راحت جا رو برای بعدی باز کردالبته زندگیا متفاوته

بچه هم داری؟؟؟

اون کوچولوی ۴ ساله ک میگه منم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

وای خیانت خیلی سخته، ببین سفت و سخت بگیر شاید درست شد،بهش بگو به شرطی برمیگردم که حق طلاق و حق حضانت رو محضری بهم بدی وگرنه طلاق میگیرم

بعد هم با هم برید مشاوره، 

شاید دوستی داره یا تو محیط کاریش مردهای زن باز هست رو اینم تاثیر گرفته

اگر خواستی بهش یه فرصت  مجدد بدی خیلی خیلی بهش سخت بگیر که بفهمه بار بعدی برای بخشش وجود نداره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

چه محبتی!؟

از پشت به شما چندبار خنجر زده چجور میگید محبت داره!

اونم چندین بار

اون کاراشم نمایشیه میخواد جلو بقیه خودشو خوب نشون بده

توصیه به طلاق ندارم اما این چیزی که شما میگید به هیچ وجه محبت نیست

اولین اصل محبت صداقت و یک رنگیه

ایشون که خیانتکار و دروغگوهه

زنرگیت چشم خورده حتما قبل تصمیم گیری یه خروس سیاه بکش برای چشم زخم عالیه 

بعدشم نظر شوهرت چیه؟پشیمونه از خیانتش؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ببین اشتباهت تو همون دوران نامزدیت بوده  ولی چرا میگم بجنگ برای زندگیت دوستم بچه طلاقه باباش و ...

ای بابا هر کاری کنی بازم اولاد ازت ایراد میگیره و ناراضیه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

بنظر من تو این دوره سردی ها و بی مهری ها وخیانتها قطعا کسی بهتر از همسرت گیرت نمیاد شایدروزی خدایی نکرده حسرت این روزا تو بخوری با صحبت دقیق و کامل و یک مشاور یک بار برای همیشه حلش کنید و بهش فرصت دوباره بدید اگه دوباره تکرار کرد دیگه خودتون به تصمیم جدی تر فکرکنید ان شاالله که حل بشه