2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 66 پست
دارم روانی میشم از مشکلات بعد طلاق میترسم ...نه میتونم ببخشمش نه میتونم بدون محبتش زندگی کنم ....چون ...

دوست داره خیانت میکنه؟!

خودتو گول نزن عزیزم 

همسرت زبون بازه و کارشو خوب بلده و اکثر مردای خائن هم همینن خوب بلدن زبون بریزن و جای هیچ شک و شبهه ای نذارن 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما انسان خوبی هستید یک بار خیانت دیده آید ولی گذشت کرده آید و اینکه آدمها وقتی یک گناهی مرتکب میشوند بار اول سخت است ولی دفعات بعد تکرارمساوی است با بی اهمیتی شما خودت بهترین دادگاه و بهترین قاضی هستی نمیگم طلاق خوبه ولی اگر هر دفعه هم گذشت باشه و روز از نو دیگه فایده ای ندارد و همسرتان دوباره تکرار می‌کنه 

به قول دکتر هلاکویی

دوستت داشت و خیانت کرد جانم‌؟؟ 

محبتش واقعی بود و بهت خیانت کرد جانم؟؟ 

عزیزم زودتر خودتو نجات بده

این محبتشم مشخصه الکیه وگرنه مرد خوب میدونه با خیانت کردن چه بلایی سر زنش میاره

دارم روانی میشم از مشکلات بعد طلاق میترسم ...نه میتونم ببخشمش نه میتونم بدون محبتش زندگی کنم ....چون ...

ببخشید خانم همسرتون انسان خوبیه و علاوه بر شما دوست داره به کل زنها محبت بکنه و همه را سیراب از محبت بنماید خودتان را گول نزنید این تفکرات چیه یک روزی میرسه که به راحتی زنها را هم به عنوان مهمان خونه میاره

بنظر من تو این دوره سردی ها و بی مهری ها وخیانتها قطعا کسی بهتر از همسرت گیرت نمیاد شایدروزی خدایی ن ...

باورم نمیشه که میگین کسی بهتر از شوهرت گیر نمیاد!!!خیانت خیلی بده هاااا

سه بار بهش خیانت کرده 

تو جاده هم با یه زن بوده !

چه تضمینی هست باز بهش خیانت نکنه ؟؟تا آخر عمر استارتر باید با دلهره و استرس و شک زندگی کنه !

میگه شوهرم ساده اس!!!اگه شوهرش گول خورد و یه نفر رو صیغه کرد یا کاره دیگه ای چی؟

اولین باره تو نی نی سایت همچین چیزی می‌شنوم ،،چون تا یه چیزی میگی فوری میگن طلاق بگیر !

خیلی جزئی گفتی ولی اینکه ی زمانی عاشق بودی خیلی ارزشمنده برای اینهمه سال

و اینوه دوسال خیانت رو شروع کرده یعنی یه انفاقایی تو روابطتون افتاده اونا رو بررسی کن

دیبای سابق عضویت اردیبهشت ۸۹
به قول دکتر هلاکویی دوستت داشت و خیانت کرد جانم‌؟؟  محبتش واقعی بود و بهت خیانت کرد جانم؟؟&nb ...

عالی دکتر هلاکویی خیلی خوبه حرفاش. 

یکیه یه اشتباهی میکنه اما دیگه قول میده و ادم میشه اما یکیه که دیگه هوس بازی تو خونشه دست خودش نیست استارتر باید ببینه همسرش از کدوم نوعه. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.