2777
2789

سلام دوستان، 

من چندسال ای یو دی داشتم رحمم رو زخم کرده بود مدام عفونت عذاب اور داشتم دکتر بیرونش اورد 

هم بخاطر زخم که نمی شد باز بزاره هم کیست بهم ال دی داد چندماه مصرف میکنم سر موعد که تمام می شد پریود می شدم

جمعه تموم شد اصولا باید چهارشنبه پریود می شدم اما نشد، به نظرتون عجیبه باید تست بدم؟ چند روز طول بکشه طبیعیه ؟ کسی تجربه داره؟

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
اگ مرتب خوردی طبیعیه

اره عزیزم حتی سعی میکردم سر ساعت بخورم

خیلی استرس دارم🤦🏼‍♀️

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار ال دی خوردم اونم دبیرستانی بودم بردنم اردومشهد شبی که برمیگشتم نخوردم فرداشبش توخونه پری ش ...

منم همیشه ۴-۵ روز بعد پریود می شدم اینبار نه 🤦🏼‍♀️

[QUOTE=178626275] منم همیشه ۴-۵ روز بعد پریود می شدم اینبار نه 

متاهلی؟شاید حامله ای ؟یه بی بی بزن اگه منفی بود شاید مال برداشتن ایودیته یاهورمونت من خودمم اخیراهی عقب میندازم تازه مجردم هستم

[QUOTE=178626275] منم همیشه ۴-۵ روز بعد پریود می شدم اینبار نه  متاهلی؟شاید حامله ای ؟یه بی بی ...

اره عزیزم متاهلم 

خیلی استرس دارم بچه نمیخوام دیگه🤦🏼‍♀️

اوه ایشالله که نیستی منم بچه دوست ندارم اصلا

مرسی عزیزم اره واقعا توی این شرایط سخته خیلی