2777
2789

چرا همش تاپیک خیانت خیانت خیانت😭😭

ادم نمیتونه یلحظه بیاد سایت از ده تا تاپیک پنج تاش خیانته.....ینی واقعا جامعمون اینقدر گندشده؟ ینی اکثر مردا خیانت میکنن😭😭😭یکی روشنم کنه😭😭

بخدا دیگه ادم حالش از زنده بودن و زندگی کردن بهم میخوره....😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چرا من اصلا با این تاپیک ها یه ذره هم نمیترسم 😶

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

دقیقا زنام ب همون اندازه مقصرن هممون گناهکاریم چ زن چ مرد خیانت نباشه ک نمیتونی خوبو ازبد تشخیص بدی تو ای زمونه ب چشاتم نباید اعتماد کنی

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

من بیشتریاشونو باور نمیکنم، چون معمولا واسه پربازدیدی میزنن

اگر قرار بود اینهمه خیانت داشته باشیم که دیگه کلا زندگیارو رو هوا بود

اکثرا فیلم ترکیه ای زیاد نگاه میکنن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی