2777
2789

کلا بچه میخواستم. اما بچه م بدون برنامه ریزی و به خواست خدا اومد... اولش کلی گریه کردم و اینکه چطوری به شوهرم بگم. کلی هم زعفران خوردم که مثلا سقط شه. اما در نهایت به شوهرم گفتم و ... 

الآن شده همه چیز ما... عزیز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

من فردا میشه ۱ ماه که سقط کردم 

دو قلو باردار بودم 

هم از لحاظ روحی هم جسمی داغونم

من سقط خود به خودی اتفاق افتاد بخاطر تشکیل نشدن قلب

سقط آدم رو از نظر جسمی داغون می‌کنه 

بخاطر خودت هم که شده بنظرم نرو سمتش

منم ناخواسته باردار شدم و الان ۱۰ ماهشه جون ماس

ولی مخالف سقط نیستم

مثل بعضی ها که میگن ۱۰ بارم باردار بشیم نگه مبداریم نه

به شوهرمم گفتم اگه ناخواسته باردار بسم سقط میکنم

ولی ادم باید سفت و سخت جلوگیری کنه که خدایی نکرده به اونجا نرسه

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
من دومیه🥲اولیمم یکسال ۴ماهشه😭

هرگز سقط نکن. 

یکی از آشناهای ما دو تا بچه داشت. بچه های مدرسه ای. یکی پسر و یکی دختر. اما باز باردار شد، رفت سقط کرد. چند سال بعد بازم باردار شد، رفت سقط کرد. 

الآن زندگیش شده جهنم. نه به پدر خانواده احترام میزان، نه اون مهر و محبت اولیه بین زن و شوهر هست. یعنی یه خانواده از هم پاشیده عاطفی... 

شاید اگا اون دو تا بودن، وضع جور دیگه ای بود. شاید زیاد بودن، اما شاد بودن. 

پسرم ۲/۵سااش بود دومی رو کاملا ناخواسته باردار شدم اولش خیلی ناراحت بودم احساس میکردم نمیتونم از پسش بربیام اصلا آمادگیشو نداشتم ولی دیگه کم کم قبول کردم الان خیلی راضی هم خداروشکر با اینکه یکم سخته ولی میارزه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

من همین الانشم باز خداخواسته باردار بشم دل سقط کردن ندارم

۴تا بچه دارم که دوتاش خداخواسته بودن

الان به شدت از تعدادشون پشیمونم ولی باور کن باز برگردم به عقب نمیتونم سقط کنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹