2777
2789

مثلا هی دستشو اینور اونور بزنه یا گردنشو بچرخونه پشتشو نگاکنه و اینا 

درمانش چیه؟

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها شوهرم از دوسال پیش ک نامزد بودیم خخخیلی کم اونم فقط موقع کفش پوشیدنش این تیکو داشت ک میخواست بندشو ببنده انگشتشو میزد به کفشش بد کم کم زیاد شد الان دوساله عروسی کردیم خیلی خیلی بدتر شد منم اصلا روم نمیشه بهش بگم نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا دلم میخاد سرش داد بزنم بشینم گریه کنم اخه تو جمع هم اینکارو میکنه بالاخره متوجه میشن بقیه خیلی صبرکردم ولی هی داره بدتر میشه

بچها تورو خدا هرکی میتونه کمکم کنه چندوقته میخوام تاپیک بزنم تا امروز زدم

نمیدونم چیکار کنم ب خودشم نمیتونم بگم واقعا 

نمیدونم خودشم متوجه میشه یا ن اولش بی توجهی میکردم نگاش نمیکردم ولی الان روبروش ایستاده ام نگاشم میکنم همینطوری انجام میده ینی متوجه کارش نمیشه؟

بچها تورو خدا هرکی میتونه کمکم کنه چندوقته میخوام تاپیک بزنم تا امروز زدم نمیدونم چیکار کنم ب خودشم ...

منظورتو نفهمیدم 

ولی هرچیه دست خودش نیست 

غرورشو نشکونا    بنظرم خودش باید بفهمه و میدونه 

یجور مهربون رفتار کن با این قضیه

بقیه که مهم نیستن :)

سعی کن اگر میشه درمان شه

اگر نمیشه خجالت زدش نکن 

عیب نداره

حرف مردم چرته 

من خودم مامانم خجالت میکشید بام بیاد بیرون ولی من بهیجام نیست واقن :/

منظورتو نفهمیدم  ولی هرچیه دست خودش نیست  غرورشو نشکونا     بنظرم خودش باید ب ...

نه واقعا هیچی بهش نگفتم یعنی اصلا نمیتونم بگم خودمم روم نمیشه ولی پیش خودم فکر میکنم اگه ب روش نیارم ممکنه اصلا خوب نشه بعضی وقتا خیلی حالم بد میشه به روی خودم نمیارم اخه خواهرش خواهرزادش اینا متوجه میشن هی نگاش میکنن من حواسم هس ک بقیه میفهمن نمیدونم چیکار کنم الانم با بغض دارم مینویسم

دوباره توضیح بده چیکار میکنه

مثلا میخواد لباس بپوشه هی باهاش ور میره یا ی چیزی تو دستشه باهاش هی ور میره یا گردنشو هی کج میکنه 

به اینور اونور ضربه میزنه اولش اصلا اینطوری نبود الان خیلی خیلی بدتر شد گفتم کمتر میشه خوب میشه ولی بیشتر شد

مثلا میخواد لباس بپوشه هی باهاش ور میره یا ی چیزی تو دستشه باهاش هی ور میره یا گردنشو هی کج میکنه&nb ...

شاید دغدعه اش زیاد شده فشار روش احتمالا اگه داره هی بدتر میشه بگو بهش مثلا من خودم میگرفتم موهای سرمو میکندم اصلن متوجه نمیشدم تیک عصبی داشتم انقدر مامانم دعوام کرد دیگه الان انجام نمیدم ولی اینا که گفتی زیاد بد نیس بند کفشو نفهمیدم قضیه اش چیه🤔🤔

کافیه باور کنی یک ملکه هستی👸تاجهان جلوی رویاهات زانو بزنه✌✌
شاید دغدعه اش زیاد شده فشار روش احتمالا اگه داره هی بدتر میشه بگو بهش مثلا من خودم میگرفتم موهای سرم ...

اینو قبلا اینطوری بود همین ک با ی چیزی ور میره اینم اولش فقط رو کفش پوشیدنش اینطوری بود هی با انگشتش میزنه به کفشش

واقعا بهش بگم؟رابطمونم طوری نیس ک چیزیو بهم نگیم یا اینا کلا باهم خیلی صمیمی هستیم ولی این قضیه رو هرکاری کردم نتونستم به روش بیارم

اینو قبلا اینطوری بود همین ک با ی چیزی ور میره اینم اولش فقط رو کفش پوشیدنش اینطوری بود هی با انگشتش ...

اگه خیلی شدید شد بهتره بهش بگی یا غیر مستقیم بگو حتما شاید خوب بشه مثلا خوب کفششو پوشید تموم شد داره راه میره چطوری دوباره با کفشش ور میره 

یه جوری بهش بفهمون مستقیم نگو اول ببین خودشم میفهمه داره این کار و میکنه یا نه

کافیه باور کنی یک ملکه هستی👸تاجهان جلوی رویاهات زانو بزنه✌✌
اگه خیلی شدید شد بهتره بهش بگی یا غیر مستقیم بگو حتما شاید خوب بشه مثلا خوب کفششو پوشید تموم شد داره ...

انگار خودشم متوجه کارش میشه بازم نمیدونم این ماهم قراره اقدام به بارداری کنیم میترسم بچمم بشه اوف خیلی اعصابم خورده