2777
2789
عنوان

به کارما باور دارید خانما

129 بازدید | 20 پست

چقدر باور دارید.من برام پیش امده کسی که قضاوت کرده جلو روم‌.کسی که بد بوده.

بعدها خبر دار میشم.خدا یه طوری بهم فهمونده

شما چقدر باور دارید.به چشم خودتون دیدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارما نه اصلا ولی به اینکه زمین گرده 

چوب خدا صدانداره 

هرچه کنی به خود کنی  گر همه خوب و بد کنی 

فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره فمن یعمل مثقال شره یره 

دنیا دار مکافاته 

و از این تماثیل که ریشش به ایمان و جدان بر میگرده اعتقاد دارم 

نه والا ده ساله منتظرم یکی ک بد جور منو با خاک یکسان کرد و ظلم کرد تاوان بده ولی بخدا انکار ن انگار

گاهی وقتا حس میکنم اینا چرندیاتن ک برا ادمای رمظلوم مثل من ساختن تا یکم اروم بشن

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
کم و بیش

به نظرم دیر یا زود ادم کارماشو پس میده.تو شرایطش قرار میگیره..

بار ها برام پیش امده فلانی یه اتفاقی افتاده براش.بعد توو ذهنم میاد میگم چقدر قضاوت کرد فلانی رو.دقیقا سرش امد.

بسیاااااار دقیقا قرار میگیره تو جایگاهی که من بودم و دقیقااااااااا یکی همون حرفو میزنه بشو ناراحتش م ...

دقیقا منم خیلی باور دارم.شاید حتی سال بکشه.ولی یهو توو ذهنه ادم میاد.که اعععع این اون موقع خیلی حرف زد الان خودش اینطور شده.

کارما نه اصلا ولی به اینکه زمین گرده چوب خدا صدانداره هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی فمن ی ...

موافقم باهاتون.اینم هست.. از هر دست بدی از همان دست میگیری..

نه والا ده ساله منتظرم یکی ک بد جور منو با خاک یکسان کرد و ظلم کرد تاوان بده ولی بخدا انکار ن انگارگ ...

به نظرم خدای شما هم بزرگه.قول میدم یک روز میشنوی .شایدم کارماشو پس داده.شما خبر نداری از زندگیش