2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

344 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

یک کمک می‌خوام ازتون

تازگیا مد شده هرکی با هر رتبه ی داغونی که به زور رشته های پایین تجربی هم قبول میشه تا ازش می‌پرسی چی می‌خونی (بدون اینکه ازش توضیحی بخوای)میگه من خودم پزشکی نمی‌خواستم واسه همین نرفتم 

و این برای منی که با کلی درس خواندن و رتبه ی خوب پزشکی میخونم خیلی رو اعصابمه 

می‌دونم شاید مشکل از منم باشه که خیلی حساسم 

بنظرتون چطور با این آدما باید رفتار کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین تو زمینه های دیگه هست مثلا تیزهوشاناز قدیم گفتن گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف پیف بو می ...

بله دقیقا تو زمینه ی تیزهوشانم همینه یا میگن شرکت نکردیم یا میگن قبول شدیم نرفتیم

سخت نگیر...

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خب اونایی ک اینجور میگن میخوان در برابر شما کم نیارن و خودشونو از تا نمیندازن

بله درسته اما نمی‌دونم چرا بعضیا قبول نمیکنن که هرکسی به اندازه ی زحمتی که کشیده به جایگاهی میرسه 

باشه فهمیدیم قبول شدی...😂شوخی کردم ناراحت نشی... حتما خیلی زحمت کشیدی اولا خسته نباشی دوماً امیدوار ...

آخه من ورودی سال قبلم تازه قبول نشدم که😅خیلی ممنون از دعای قشنگت💕

اسی ی سوال داشتم تو که علوم پزشکی میخونینظرت راجب داروسازی چیه

داروسازی هم رشته ی خوبیه مدت تحصیلش کمتره در آینده هم شغل بی دردسر تریه 

میتونی اولش تو داروخونه ی ی دکتر کار کنی و حدود ۲۵ تا ۳۰ تومان ماهانه رو داری 

کم کم اگه تونستی داروخونه بزنی و یا اینکه بری و به عنوان دکتر داروساز تو شرکت های لوازم آرایشی و بهداشتی کار کنی

داروسازی هم رشته ی خوبیه مدت تحصیلش کمتره در آینده هم شغل بی دردسر تریه میتونی اولش تو داروخونه ی ی ...

تو تهران کم کم برای بقیه کار کنی ۷۰ داری در ماه

زیاد پرس‌وجو کردم 

علاقم داروعه میترسم پشیمون شم ولی

.