2777
2789
عنوان

مرد دو زنه

1642 بازدید | 102 پست

https://uupload.ir/files/ucws_img_۲۰۲۱۰۲۲۳_۰۲۴۸۰۵.jpg

علی شکارچی که به مرد دو زنه اینستاگرام معروف شده با تصاویری که از خود به همراه دو همسرش به اشتراک می گذارد در فضای مجازی غوغا به پا کرده است.

علی شکارچی اهل بوشهر است و به همراه دو همسر خود زندگی می کند که به گفته ی وی هر دو از اقوامش هستند. از ازدواج اول شکارچی چند سالی می گذرد و او دختر کوچکی هم از همسر اول خود دارد.

علی شکارچی در صفحه ی خود عکسی از مراسم ازدواج دومش منتشر کرده که همسر اول وی هم در آن حضور دارد. این عکس در صفحات هر دو همسر علی شکارچی هم وجود دارد. همسر اول شکارچی در شرح این عکس نوشته وقتی کسی را دوست داشته باشید هر چیزی که او دوست داشته باشد را شما هم دوست دارید.

همسر دوم علی شکارچی نیز در واکنش به انتقادات کاربران نوشته همسر آن ها بدون پنهانکاری و با صداقت خواسته ی خود برای ازدواج مجدد را مطرح کرد و او و همسر اول شکارچی هم با این موضوع کنار آمدند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویی آلابا✋ چجوری کنار اومدن اخه😒🤕

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
یعنی شبا سه تا شون باهم س....کسسس میکنن؟

تریسام😂😂😂😂

نه بابا نوبتی آقای چشم قورباغه‌ای رو تقسیم کردن🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

نميدونم چي بگم فقط متاسفم از ته دل😑

از طرفي من دوست جنوبي داشتم كه پدرش دو همسر داشت

مشكل شكارچي نيست

مشكل فرهنگشه ك اونجا جا افتاده و بد نميدونن

مسئله عميق تر از اين حرفاست...

از طرفي جنوبيا واقعا ادماي خون گرم و با محبتي هستن❤️كاش اين فرهنگ و طرز فكر غيرانساني از بين بره

تورو خدا انقدر ازاین ادم حرف نزنین،هم بزرگش میکنین که برا پیجش تبلیغ بگیره هم زشتی کارشو میریزین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹