2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست
عزیزم شاید در غربو خارج این چیزا عادی باشه ولی ایران ی کشور اسلامی مذهبی و در جامعه حیا هست و قبح ای ...

هرجور بخوایم زندگی میکنیم و هرچیو بخوایم جار میزنیم. هر طرز فکر پوسیده و بدردنخوری که چیزی جز ایجاد حس منفی و تحقیر آمیز در جنس زن رو القا میکنه رو هم رد میکنیم و هم مورد تمسخر قرار میدیم. مملکت فقط مال شماست مگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافیان ما جشن میگیرن والا. مسئله اینه شما میدونی چیزی به اسم ختنه سوران هست تو مملکت. اقا میدونی د ...

نه گلم من کلا با ختنه سورون مشکل دارم و نمی تونم بپذیرم همونقدر که با جشن بلوغ دخترا مشکل دارم ، از نظر من جفتش بده 

و خدا رو شکر می کنم که اطرافیانمم از این جشن ها برگزار نمی کنن 

ممنون میشم قضاوتم نکنی عزیزم🥰

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آخه عزیزم الان واقعا گذشته روزگار محدود بودن آقایون که دونستن یا ندونستن پریود خانوما اونا رو تو خیا ...

بله عزیزم واقعا همینطوره.

بعدشم ما باید حیا داشته باشیم اعتماد به نفس اینکه نزاریم یه نا محرم چیزی که مال جای خصوصیه بفهمه و بهش فکر کنه

عاشق خوابم 🦥💜

اینجاست که ضعف اموزش معلوم میشه دیگه ، توی همه جای دنیا به دختر و پسر از سن کم در مورد این مسائل توضیح میدن و برای همه جا میفته و تمام بعد توی ایران اگر بخوان یکی رو مسخره کنن میگن پریوده ولی من تابحال ندیدم توی جایی جز ایران یک موضوع جنسیتی رو دست بگیرن و مسخره بازی در بیارن اصلا فقط مردهای ایرانن که به علت پنهانکاری ما و‌اموزش به اندام خانم فکر میکنن که وای پریوده

بهتره تابو شکنی درباره یچیزایی باشه ک فایده ایم داشته باشه مثلا نوارو بداری تو پلاستیک بی رنگ یا با رنگ چ فرقی داره اخه

ما تو مسائل کلی تر موندیم اینکه خیلی از خانوما حق درس خوندن حق کار کردن ندارن اینکه کتک میخورن اینکه ظلم میشه بهشون و سکوت میکنن

اصلو بچسبید نه فرعیات

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من به استارتر این تاپیک نمیگم نه میگم متحجر نه میگم بیحیا نه میگم  امروزی. میگم مفتش.چون هرکس ...

👍

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اینجاست که ضعف اموزش معلوم میشه دیگه ، توی همه جای دنیا به دختر و پسر از سن کم در مورد این مسائ ...

پریود رو مسخره نمیکنن😐 منظورشون اینه طرف پریود میشه اعصابشم ضعیف میشه و موقعی که طرف عصبیه میگن طرف پریوده لابد

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اطرافیان ما جشن میگیرن والا. مسئله اینه شما میدونی چیزی به اسم ختنه سوران هست تو مملکت. اقا میدونی د ...

موافقم

خود منم اینجورم هاااا

ی طوری میشم از جشن بلوغ دخترا

اما اینم میدونم دلیلش تربیت غلطه، دلیلش اون تنفری که توی ناخودآگاه نسبت به جنسیتمون تو مخمون کردن (البته اونام اینکارو ناخودآگاه کردن، اینه که نیریم توی چرخه ی باطل، اگه اصلاح نکنیم این طرز فکرارو)

هرجور بخوایم زندگی میکنیم و هرچیو بخوایم جار میزنیم. هر طرز فکر پوسیده و بدردنخوری که چیزی جز ایجاد ...

خیر مملکت ماله من فقط نیست ولی عرف و جو حاکم بر جامعه همینه 

وقتی شما طرز فکرارو رد میکنی و اونارو پوسیده و بدردنخور قلمداد میکنی توقع نداشته باش همه همسو با شما باشن هستن کسایی که افکار شمارو رد کنن 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
پریود رو مسخره نمیکنن😐 منظورشون اینه طرف پریود میشه اعصابشم ضعیف میشه و موقعی که طرف عصبیه میگن طرف ...

خب اصلا چرا باید این اتفاق میفته مثلا مرد ها همیشه نیششون بازه و خوش اخلاقن ؟؟ این یعنی پریود رو یک ضعف برای جنس زن  به شمار میارن و مسخره میکنن 

بهتره تابو شکنی درباره یچیزایی باشه ک فایده ایم داشته باشه مثلا نوارو بداری تو پلاستیک بی رنگ یا با ...

آخه کتک خوردن زن از شوهرش ،چیزیه که قانون و کتاب قرآن پشتشه. شما تنها کاری که تو این مورد ازت برمیاد اینه که ازدواج نکنی اصلا. :))ولی قضیه نوار بهداشتی فرق میکنه،و اتفاقا خیلیم خوبه که زنا رو از پوسته‌ی سنگی ای که براشون ساختن سعی کنی بکشی بیرون تا کمتر بخاطر مسائل مسخره احساس خجالت و شرمندگی داشته باشن. پریود تابوعه توی گشور ما. خیلی جاها از دلدرد داریم میمیریم ولی حاضر نیستیم بگیم پریودیم.بزور فیلم بازی میکنیم که مثلا حالمون خوبه. از همین نوار بهداشتی باید شروع بشه. تا چشم و گوش مردم عادت کنه و کم کم ذهنشون باز شه. طرف اومده میگه من میرم نوار بهداشتی بخرم مرد فروشنده به اندام خصوصی من فکر میکنه! این وسط ذهن هردوتای اینها کوچیک و محدوده.! این ظلمه بخدا. مثل هزاران ظلم دیگه که در حقمون میشه.

شماخودت دوپهلو حرف میزنی.ازپستاتون متوجه نشدم اخر موافقی یانه هرموقع فهمیدی باخودت چندچندی میتونی ب ...

مسئله اینجاست که من نمیخوام کسیو قانع کنم 🙂

نه موافق جار زدن چیزیم نه موافق پنهان کردنش

خودم پنهانش میکنم چون خجالت میکشم

اما دلیل خجالتم خیلی گنگ و نامفهومه واسه خودم

اینم ی جمع بندی به خاطر رفتار هجومی شما 🙃