خانمای خوشگل. آقایون محترم. خرید نواربهداشتی از مغازه اصلا کار زشت و چندش آوری نیست چیزی نیست ک لازم باشه بخاطرش خجالت بکشین.همممه زنان سالم روی کره زمین پریود میشن و کاملا طبیعی هست.لازم نیست نواربهداشتی رو بزارین توی کیسه مشکی. لازم نیست از گفتن(ی بسته نواربهداشتی لطفن) احساس خجالت کنید.ممنون.
همه رفتن دیگه... فقط من و شما موندیم😐 ما هم بریم دیگه 🌸😗
عزیزم😂❤ چشم
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
مسئله اینجاست که من نمیخوام کسیو قانع کنم 🙂 نه موافق جار زدن چیزیم نه موافق پنهان کردنش خودم پنها ...
بله دوستان اینجا ما لازم نیست لزوما همدیگه رو قانع کنیم. فقط نظرات رو بیان میکنیم و ی ذره راجع ب مسائل اطرافمون فکر میکنیم. اصلا شاید کسی اول تاپیک مخالفه بعد نظر هارو ک خوند موافق بشه. چیزی ک توی ذهنمون هست بیان میکنیم ببینیم بقیه چ طرز فکری دارن شاید ما اشتباه میکنیم؟ ن قصد توهین داریم ن میخوایم بزور طرز فکر کسی رو عوض کنیم. من هم یک جمله نامناسب گفتم. ببخشید دوستان قصد توهین ب کسی رو نداشتم. هرچی همدیگه رو قضاوت نکنیم همه چی بهتر پیش میره.
عزیزم طبیعیه ولی نه جلوی نامحرم. مرد ها مثل ما نیستن که این چیزا براشون عادی باشه . ما برامون عادیه ...
اونا باید اطلاعات داشته باشن. چرا نباید بدونن ک نصف جمعیت جهان چندروز این وضع رو دارن؟ ما همه انسان هستیم .مردا توانایی درک ما رو دارن اگه خودمون ازشون قایم نکنیم. چیزی نیست ک درکش سخت باشه یا چیز عجیب و نادری باشه.