2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار رفته بودم داروخونه ی دختره اومد گفت من داروی واژینال گرفتم از این اپلیکاتورا میخواست بعد داد ...

اره عزیزم.

اصلا اگه عادی و طبیعیه چرا ادم هی به رخ دیگران بکشه و هی جار بزنه همه جا. خب یچیز عادیه خودتونم میگید .

عاشق خوابم 🦥💜

همه رفتن دیگه... فقط من و شما موندیم😐 ما هم بریم دیگه 🌸😗

عزیزم😂❤ چشم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

جالبه. اینو نمیدونستم. مرسی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

عزیزم الان که هیچی !

شما برو بیا بیست ساله دیگه این تاپیک رو بزن بعید می‌دونم نتجیش با همین یکی تفاوت چندانی داشته باشه !

دنیا شاید تموم بشه ولی جهل و خرافه و بیشعوری و فرهنگ غلط نه !

چون همیشه کسانی هستند که در برابرش مقاومت کنند .

بهتره تابو شکنی درباره یچیزایی باشه ک فایده ایم داشته باشه مثلا نوارو بداری تو پلاستیک بی رنگ یا با ...

عزیزم تابو تابوعه کوچیک و بزرگ هم نداره. تاثیراتش ممکنه متفاوت باشه ولی حس بدی ک منتقل میکنه همیشه هست.

مسئله اینجاست که من نمیخوام کسیو قانع کنم 🙂 نه موافق جار زدن چیزیم نه موافق پنهان کردنش خودم پنها ...

بله دوستان اینجا ما لازم نیست لزوما همدیگه رو قانع کنیم. فقط نظرات رو بیان میکنیم و ی ذره راجع ب مسائل اطرافمون فکر میکنیم. اصلا شاید کسی اول تاپیک مخالفه بعد نظر هارو ک خوند موافق بشه. چیزی ک توی ذهنمون هست بیان میکنیم ببینیم بقیه چ طرز فکری دارن شاید ما اشتباه میکنیم؟ ن قصد توهین داریم ن میخوایم بزور طرز فکر کسی رو عوض کنیم. من هم یک جمله نامناسب گفتم. ببخشید دوستان قصد توهین ب کسی رو نداشتم. هرچی همدیگه رو قضاوت نکنیم همه چی بهتر پیش میره.

البته تغییرات خلقی در دوران قاعدگی یه موضوع کاملا فیزیولوژیک و ثابت شده ست ،ضعف حساب نمیشه اما وجود ...

بله کاملا درسته اما این موضوع برای مردان هم ثابت شده هست. یعنی مردا هم از نظر ذهنی ک عصبی بشن و اینا پریود میشن اما در جسم بصورت خون نمایان نمیشه.

عزیزم منظورم اینه شما طبق تمایلات خودت رفتار کن،حد پرش اینه ک میخوای بذاری روی سرت خب بذار ،اونی ک د ...

گلم دارم میگم این چیزی نیست ک ما بخوایم نگران آسیب های احتمالی باشیم دقیقا حرفم اینه ک نباید ما بابت این موضوع حس بدی داشته باشیم. 

عزیزم طبیعیه ولی نه جلوی نامحرم. مرد ها مثل ما نیستن که این چیزا براشون عادی باشه . ما برامون عادیه ...

اونا باید اطلاعات داشته باشن. چرا نباید بدونن ک نصف جمعیت جهان چندروز این وضع رو دارن؟ ما همه انسان هستیم .مردا توانایی درک ما رو دارن اگه خودمون ازشون قایم نکنیم. چیزی نیست ک درکش سخت باشه یا چیز عجیب و نادری باشه.