2777
2789
عنوان

باردارم هیچی تو معدم نمیمونه همرو بالا میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 97 پست
ای خدااا 😫 شما تا چن هفته ویار داشتی؟

تا۳روزبعدزایمان یعنی قشنگ جون دادم تابیادکلللللی مشکل دیگم داشتم نارنگی وخیارم تهوع روکم میکنه یه تست بکن 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا هم من هرچی میخورم بالا میاورم بغیر چیزایی که هوس میکردم، ببین غذا چی دوس داری بخوری فقط همونو بخور اونم تو حجم کم اما وعده هات بیشتر

معدت خالی باشه حالت تهوع هم بیشتره، سعی کن چیزایی که دوس داری و فعلا میتونی بخوری رو همونا رو فقط بخور، اما بخور تا معدت خالی نمونه

با همه اینکارا اینو بدون که حالت تهوع و بالا آوردن این اوایل اجتناب ناپذیره، هررر کاری هم کنی بازم بالا میاری پس سعی کن خیلی دربرابر بالا آوردن مقاومت نکنی چون خودت اذیت میشی

پادکست •این نقطه• شروعی برای تغیرات مثبت مَن:)

تا۳روزبعدزایمان یعنی قشنگ جون دادم تابیادکلللللی مشکل دیگم داشتم نارنگی وخیارم تهوع روکم میکنه یه تس ...

وای چه سختو طاقت فرسا، البته مامان خودمم همینجور بود تا بعد از زایمانشم بالا میاورد چه روی پسر و چه دختر، حتما منم مثه خودشم 🥲

بالا هم میاوردی؟

آره بابا

حتی همین الانم اگه استرسم بالا بره اونروز بالا میارم، یا حالت تهوع دارم نسبت به غذاهایی که بدم میاد

اما هربار که حالا تهوع دارم بالا نمیارم، هفته های ۹ و ۱۰ هربار که حالت تهوع داشتم مساوی بود با بالا آوردن

غذا هم من هرچی میخورم بالا میاورم بغیر چیزایی که هوس میکردم، ببین غذا چی دوس داری بخوری فقط همونو بخ ...

روزی یکبار بالا میاوردی یا بیشتر؟ من الان شد 4 بار که بالا اوردم، من نگرانم اینجوری بچه ها تو شکمم خب رشد نمیکنن چون من همه چیو بالا میارم 

روزی یکبار بالا میاوردی یا بیشتر؟ من الان شد 4 بار که بالا اوردم، من نگرانم اینجوری بچه ها تو شکمم خ ...

بیشتر، روزی چند بار بالا میاوردم

نه اصلا نگران نباش، بقول دکترم نی نی هرچی که نیاز داره رو از بدنت جذب میکنه چه چیزی بخوری چه نخوری

بعدم تا ۴ ماه اول وزن کم میکنی، اضاف نمیکنی، نگران نشو، من خودم ۴_۵ کیلو کم کردم

البته الان حالم واقعا بهتره و میتونم غذا بخورم و ووباره دارم وزن میگیرم

اونروزا یادمه گشنم بود و از گشنگی گریه میکردم اما هیچییی هم نمیتونستم بخورم🫠

اما میگذره نگران نباش

درکت میکنم قشنگمفقط سعی کن چیزی که دلت میکشه رو بخوری، چون فقط اون چیزاس که میتونی بخوری و بالا نیار ...

ممنون ک وقتتو گذاشتی ایشالله به سلامت زایمان کنی،، راستی گل دختر داری یا گل پسر؟