2777
2789
طلاق که خیلی بدههههه خیلی تا جایی که میشه باید موندو زندگی کردو زندگی ساخت ولی گفتم که مثلا یکی مثل ...

یه لحظه وایسا

منی که الان برگشتم خونه پدرم فک میکنی آزادم؟ نه مامانم قطعا از این به بعد محدود ترم میکنه چون اگه یکم از خودم دربیام همسایه ها حرف درمیارن😄

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلت نوشتی 27..حالا جوونی بابا...سنی نداری که دختررررر....چرا الکی ناامیدی آخه.. زیاد بهش فکر ...

دوبار خوندم سری اول که خوندم از کار قبلیم اخراج شدم این سری که خوندمش ازین کارم اخراج شدم 

یه دفتر دارم فقط کلی داخلش نوشتم همش برعکس شده

مریضه امیدوارم کسی گیر مرد مریض نیوفتهمیدونی اون منو دوست نداشت نمیخواست هی ذات پلیدشو نشون میداد تا ...

خب دوس نداشت چرا گرفت ؟؟؟مگه میشه بدون دوس داشتن کسیو گرفت

اصلا نمیتونم باور کنم مثلا یکی یه روز میاد برام لباس عروس میخره طلا میخره انگار خیلی دوره از من😔

چیو نمیتونی باور کنی آبجی سنی نداری که 

احساس میکنم یکم زیادی فکر می‌کنی بهش و دغدغت شده وگرنه اصلا چیز خاصی نیستش

ازدواج درست و خوب مهمه وگرنه اگه با باشه ممکنه خدای نکرده به طلاق و ذجر و حتی یه بچه بی گناه ختم بشه 

عجله نکن ببین قسمت شما کی میشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اره وسواس شدم راستش خیلی زیاد

ای بابا 

ببین یه قانونی هست به هر چی فکر کنی همون میشه من توی زندگیم ۹۰ درصد جاها اینو حس کردم خیلی زیاد 

حالا اگه خیلی دغدغه باشه واست و فکر کنی که دیگه ازدواج نمی‌کنی همین میشه 

هیچ وقت به چیزای منفی فکر هم نکن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خب دوس نداشت چرا گرفت ؟؟؟مگه میشه بدون دوس داشتن کسیو گرفت

همینو بگو خدا ذلیلش کنه

میگه از همون اولش دوست نداشتم ازت خوشم نمیومد🤣 ازدواجمونم سنتی بود مبادا فک کنی دوس پسرم بود به پاش پیچیدم مجبورش کردم بگیره منو نههه😆

منم پیش خانوادش گفتم واااای موهای تنم سیخ شد شاهزاده منو دوس نداره🤣 ریدم به هیکل برادرا و خواهراش 

گفتم مگه شما اهل فلان روستا نبودید تو خودت چی دیدی که منو پسند نمیکنی؟ خودتم میدونی که هم خودم هم خانوادم ازتون سرتریم، نکنه احساس کم بودن میکنی؟ فحش داد که فحششم رفت به گور باباش😄

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂