2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خجالت میکشم نه از اینکه پریود چیز غیرطبیعی یا مایه ی شرمساری از اینکه اون آدم از وضعیت الان ناح ...

نه عزیزم خب واقعا همینطوره .

چرا یه نا محرم باید بدونه ما الان تو این وضعیتیم و بهش فکر کنه

عاشق خوابم 🦥💜

نه من برام مهم نیس طرف عاقا باشه یاخانم...ببینن یا نبینن...ولی دغدغم اینم نیس ک جار بزنم ک اره من فل ...

مسئله خصوصی حس میکنی هست اوکی. ولی حرف من اینه ک اینم ی چیز طبیعی هست اصلا حالت جار زدن نداره. مثلا شما کسی دستمال توالت بخره عادی بزاره تو نایلون حس میکنی داره جااار میزنه ک ما میریم دسشویی؟ 

آره واقعا یچیز کاملا عادیه که طرف رو بردن یه تیکه گوشت از خصوصی ترین قسمت بدنش کندن و کل دتیارو خبر ...

والله من اطرافیانم نه اینو جشن میگیرن ، نه اونو 

چه لزومی به جشن هست آخه؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آره واقعا یچیز کاملا عادیه که طرف رو بردن یه تیکه گوشت از خصوصی ترین قسمت بدنش کندن و کل دتیارو خبر ...

عزیزم من گفتم دیگ جشنی وجودنداره...فقط پدرومادر بچه درجریانن!نمیدونم من اطرافم ندیدم جشن بگیرن سراین قضیه اگ هم بوده مال20سال پیشه ...الان یه مسئله کاملا خصوصی هس هم واسه خانم هم واسه اقا

ما واسه پسرامونم جشن نمیگیریم.چون مسخره میدونیم. هرکس طبق فرهنگی که بزرگ شده رفتارکنه.شما ام واسه پ ...

من حالن ازین رسم و رسوم بهم میخوره بانو. شما یا چیزی که منظورم بود رو متوجه نشدی یا خودت رو داری میزنی به کوچه علی چپ 🥰

نه عزیزم خب واقعا همینطوره . چرا یه نا محرم باید بدونه ما الان تو این وضعیتیم و بهش فکر کنه

آخه عزیزم الان واقعا گذشته روزگار محدود بودن آقایون که دونستن یا ندونستن پریود خانوما اونا رو تو خیالات جنسیه شیطانی ببره

الان انقدر دسترسی به همممه چی زیاده که فقط مریضای جنسی به این چیزا فک میکنن

و ترس من از برخوردن به یکی از اون آدما خودش ی جور بیماریه

والله من اطرافیانم نه اینو جشن میگیرن ، نه اونو  چه لزومی به جشن هست آخه؟

اطرافیان ما جشن میگیرن والا. مسئله اینه شما میدونی چیزی به اسم ختنه سوران هست تو مملکت. اقا میدونی دیگه؟ شاید جشن نگیری ولی میدونی یسریا جشن میگیرن. و با این جریان مشکلی نداری. ولی میای اینجا میگی دختری که نوار بهداشتی رو قایم نکنه حیاش مشکل داره. ینی اونو هضم میکنیااا ولی این یکی رو نه. چرا؟ چون عقاید مردسالارانه داری🥰

اتفاقن  کاندوم هم دقیقا همینه. من ک حاضرم این کار رو بکنم. الان تابو هست ولی چیزی نیست ک من بخو ...

عزیزم شاید در غربو خارج این چیزا عادی باشه ولی ایران ی کشور اسلامی مذهبی و در جامعه حیا هست و قبح این چیزا هنوز خداااارو شکر نریخته و اینگونه هنجار شکنی ها درست نیست هر وقت ایران شد امریکا و اروپا اونوقت همه جیتونو بیاید جار بزنیدو افکار به قول شما پوسیده ی مارو که اتفاقا دلیل و مدرک و استدلال پشتشه رد کنید خدا در وجود زنان چیزی به اسم حیا و در مردان غیرت قرار داده اینو خدا گفته کسی که افریننده ی ماس انکارش که نمیخواید بکنید؟؟؟؟؟

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
پس شما هم برید ک ا ندوم بگیرید بذاریدش تو موشما فریزر و جلو صورتتون بگیرید و از تو خیابون ب اون شلوغ ...

بموقعش به اونم میرسن😂 اینا همونا هستن که میگن سرتون تو زندگی خودتون باشه بعد خودشون ...😅😅😅

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من به استارتر این تاپیک نمیگم نه میگم متحجر نه میگم بیحیا نه میگم  امروزی. میگم مفتش.چون هرکس ...

ایشونم که یوغ گردن بقیه ننداخته که بکشونتشون تو راه خودش

تو روزگار ارتباطات داره از ی عقیده ی تا حدودی فمنیستی حرف میزنه

مام نظر خودمونو جیگیم

لزومی نداره همدیگه رو قانع کنیم ❤