2777
2789

نامزدم با کلی دروغ سر هم کرده ب بهانه این ک ازم بگذره یه مدته همش داره عذابم میده و من نادیده میگیرم و میبخشمش

با اعتیادش کنار اومدم

منو میزد باهاش کنار اومدم 

ب بد بینی کنار اومدم

الان بهم تهمت زده کلی دروغ سر هم کرده ک تو ب من خیانت کردی ودوستم نداشتی اینا داره منو میسوزونه چون ناحق داره این کارا رو میکنه آبرومو جلو همه برده بعدم گفته سپردمت ب خدا 

اخه من چیکار کردم ک باید آبروی منو ببره اونی ک منو نمیخواد چرا با آبروی من بازی کرد 

چرا دروغ سر هم کرد هی خدا دارم میمیرم 

من کلی قسم خوردم دستمو رو قران گذاشتم 

ولی اون میگه من مطمئنم منم گفتم تو مطمئنی بیار ثابت کن چرا داری با دروغ آبروی منو میبری

من با این بی آبرویی که واسم از دروغ درست کرده چیکار کنم میخوام خودمو بکشم راحت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب که نامزد بودبن و زیر یه سقف نرفتین همین جای شکر داره

معلوم نیست خودش چه گندی زده چسبوندش به تو

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

خیلی ببخش مقصر تویی یعنی چی با اعتیادش کنار اومدی انگار زندگی یهفته است . ازبس رو دادی بهش اخرش این میشه . غلط میکنه تمام کن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

تا نرفتی زیر سقف و بچه دار نشدی 

رو تصمیت تجدید نظر کن 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

میشه بپرسم به کدوم ویژگی مثبت پاش موندی وانقدر خودتو پایین اوردی؟؟

پرتش کن از زندگیت بیرون

برا خودتون ارزش قایل شید

خودتو بکشی که چی بشه!بندازش بیرون وزندگی کن

پیشرفت کن تا چشمش دربیاد