2777
2789
عنوان

قرص خیلیی قوی برای افسردگی چی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین و چندبار رفتم تراپیست جلسه طولانی بهترین تراپیست های شهرمون فایده ای نداره قرص فقط حالمو بهتر ...

میدونید باید همزمان برید تراپیست رو درکنارش 

بله تراپیست طولانیه باید خیلی صبور باشید کنارش 

دقیقا افسردگی قرص می‌خوادبخاطر اختلال توی سرترالین مغز بوجود میاد و دارو ها به ثباتش کمک میکنن

دارو سروتین بیشتر ب مغزمیرسونه تااحساس خوشحالی کاذب داشته باشی ! تا کی ! تا زمانی ک مصرفش میکنی . 

دارو سروتین بیشتر ب مغزمیرسونه تااحساس خوشحالی کاذب داشته باشی ! تا کی ! تا زمانی ک مصرفش میکنی .

وقتی یچیزی در بدن دچار تداخل میشه دارو میخورن بخاطرش دیگه

سروتونین هم همینه

کمک کننده ست و برای کسی که افسردگی داره سرخوشی کاذب نمیده حس ایده ال و درست میده

وقتی یچیزی در بدن دچار تداخل میشه دارو میخورن بخاطرش دیگهسروتونین هم همینهکمک کننده ست و برای کسی که ...

کمک کننده اس. خب ولی درمان نمیکنه . درمانش دست خودته من خودم مصرف کردم چندین دوره بعد ک قطع کردم افسردگی باشدت بیشتر برگشته . دارو فقط التیام بخشه تومدتی ک استفاده میکنی باید حال روحیتو درست کنی برنامه زندگیتو تغییربدی تا بتونی بعداز اینکه کم کم دارو رو قطع کردی حس افسردگی نداشته باشی

داروهای روانپزشکی باید تحت نظر روانپزشک مصرف شن دوزشون تغییر میکنه خودشون ممکنه تعویض بشن بعد تو سرخود اینجا نظرسنجی میکنی چی بخوری؟معلومه که روت اثر نمیذاره

برای مورد شما احتمالا قرص ترکیبی میدن

یعنی کنار فلوکستین یه قرص دیگه هم میدن

حتما مراجعه کن و با خودت اینکارو نکن داروهای اعصاب اصلا شوخی بردار نیستن

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

خب خیلی قرص قوی ترازفلوکستین هست ولی شمابایدبرین دکترکه قرصتون نسبت به حالتون تجویزکنه 

واینکه داروهای اعصاب وافسردگی بدون نسخه ممنوعه

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

عزیزم دارو رو با نظر دکتر مصرف کنید

ولی مواد خوراکی مثل زعفران دارچین بهارنارج بید مشک برای اعصاب مفیده

بنظرم اگر احساس خوبی ندارید حتما روانپزشک برید و در کنارش حتما حتما روانشناس خوب

حالتون خیلی بهتر میشه