2777
2789
عنوان

نامزدم بهم کلی تهمت ناحق و ناروا زده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست
عزیزم به حرف گربه سیاه بارون نمیاد. مهریه تو بزار اجرا و جدا شو. هیچکس برای حرفهای یه معتاد پارانویی ...

خاک عالم ب سرم ک از همه گذشتم و باهاش کنار اومدم

من ک تموم کردم اون اومده ابرومو برده بخاطر رفتارهای زشتش گفتم جدا میشم اونم اومده میگه بخاطر ی نفر د ...

بابا تازه خوشحال باش

تا فیها خالدونش سوخته که این عکس العمل رو نشون داده😂😂

همه هم تو رو میشناسن، هم اون آدم رو

و میدونن که تو چطور آدمی هستی

بعضی خاله زنکا هستنا

ولی اونا هم ارزش ندارن ذهنتو درگیرشون کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ببخشید گوه میخوره غلط میکنه مرتیکه بیشور غلط کرده جدا شو مهرتو بزار اجزا پدرشو ذر بیار پول ازش مشت مشت بگیر جمع کن تا وکیلپیدا میکنی همه وسایلاتم ور دار ببر خونه اگه مال توعه بگیر بفروشش پدرشو درار با پولش روزی یه رنگ به موهات بزن به هیچیتم نباشه خشحال باش به پوستت برس ازادی دیگه یکاری کن دفعه بعد دیدت جیگرش بسوزه که تورو از دست داده حالشو ببر ناراحتم نباشی اصلا

من ک تموم کردم اون اومده ابرومو برده بخاطر رفتارهای زشتش گفتم جدا میشم اونم اومده میگه بخاطر ی نفر د ...

اصلا برات مهم نباشه، مردم خودشون چشم و عقل دارن. اصلا باهاش دهن به دهن نشو. اگه استطاعت مالی داری حتما وکیل بگیر.

مستحق بدترینام ک کنار اومدم خاک عالم بر سرم

واقعا تقصیر خودته ببخشید رک میگم مگه عقل نداری اونایی ک با اعتیاد کنار امدن دیدی چیشدن یا باید انقدری قوی باشی ک بزنه دم نزنی اخر ترکش بدی یا عقل داری فکر کنی ببینی میتونی کنار بیای روزی چن تا تاپیک مرد دست بزن میزنن تو میگی کنار امدم مگه یکی روزه 😒😒😠😠

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
ازش شکایت کردم رفته خودشو گم و گور کرده

به هرحال پیدا میشه تو نگران نباش، الانم سعی کن روحیه و حالت رو خوب کنی

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

چرا گداشتی اینجوری خردت کنه؟ والله نون خشک توی یه وجب خونه پدر می ارزه به همچی زندگی متاهلی

اره من عاشقش بودم خدایا من غلط کردم عاشق همچین ادمی شدم خانوادم یه سال قبل بهم گفتن این مرد زندگی نیس ولش کن منه خاک بر سر گوش ندادم

به هرحال پیدا میشه تو نگران نباش، الانم سعی کن روحیه و حالت رو خوب کنی

چجوری خوب کنم خانوادم کلی سرکوفت و طعنه میزنن ک تو عاشقش بودی ما راضی نبودیم بعدشم بهت گفتیم جدا شو تو گوش ندادی الانم بکش بیا تحویل بگیر

ببخشید ببخشید گوه میخوره غلط میکنه مرتیکه بیشور غلط کرده جدا شو مهرتو بزار اجزا پدرشو ذر بیار پول از ...

فعلا ک کمرم شکسته و داغونم کرده از یه طرفم خونوادم دارن زجرم میدن ک ما راضی نبودیم تو این بی سر و پا رو میخاستی