2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت توبه جاریت حسادت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 51 پست

جاری منم که به من حسادت می کرد رفته بود به همه گفته بود شوهرش تعریف بیخود ازش میکنه و دم همه گرم که بهش گفته بودن شوهرش و دوست داره ازش تعریف کنه از اون تعریف نکنه از کی تعریف کنه از شما؟ حرفی که شوهرش میزنه رو هم شما باید تعیین کنید؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
دیشب بهش میگم من دوست دارم تونظربدی بگی چه لباسی بپوشم دعوام کرد گفت بروازجلوچشمام اونبر

اح اح حالم ازش بهم خورد مردیکه...بیشخصیت  شخمی

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری منم که به من حسادت می کرد رفته بود به همه گفته بود شوهرش تعریف بیخود ازش میکنه و دم همه گرم که ...

ن ببین شوهر استارتر وظیفشه از هر لحاظ طرفداری زنشو بکنه نه که تخریب کنه همه ما خانوم ها حتی ممکنه از همسایه واحد بغلی هم انتقاد کنیم قرار نیست بگیم واسمون مهمه یا حسودی میکنیم بعضی حرفا حقیقته و حقیقت تلخه همچنان

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
ن ببین شوهر استارتر وظیفشه از هر لحاظ طرفداری زنشو بکنه نه که تخریب کنه همه ما خانوم ها حتی ممکنه از ...

آره شوهرش باید ازش حمایت کنه تا این حرف رو استارتر دیگه نزنه. 

اگه شوهر اسی هم بلد بود تعریف کنه از زنش، زنش به تعریفای برادرشوهرش حسودی نمی کرد. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
درباره زنش حرف بزنه نه دیگه بگه شمابدهستیدزن من خوبه

نه هیچ وقت شوهر من از بقیه بد نمی گه هیچ وقت. اما جاریم برای اینکه اختلاف درست کنه به مادرشوهرم گفته بود که شوهر شمیم هنیشه شمیم رو با شما مقایسه می کنه و می گه شمیم تو فلان کارا بهتر از مادرمه